00:38

Gala venčanje fudbalera Partizana i Terzićeve bratanice

venčanje

FUDBALER PARTIZANA I TERZIĆEVA BRATANICA PRED BOGOM REKLI DA Gala venčanje Lazara i Jovane, sve SAM KREM SRPSKOG FUDBALA, a on sam

Stars -

Fudbaler Partizana Lazar Marković i bratanica Zvezdana Terzića Jovane Terzić zavetovali su se pred Bogom u crkvi Svetog arhangela Gavrila.

Jovana Terzić, Lazar Marković
foto: Nemanja Nikolić

Mladenci su se zavetovali na večnu ljubav pred najužom porodicom i kumovima. Mladenci i svatovi su krenuli ka restoranu gde će se održati veselje. Kako saznajem, goste će uveseljavati orkestar Ace Sofronijevića.

00:27

SVADBA FUDBALERA PARTIZANA I TERZIĆEVE BRATANICE: Evo kako trudna mlada đuska uz trubače

Na gala venčanje stigla je cela porodica Terzuć, Maša Terzić, kao i njen brat Konstantin Terzić, sa lepšom polovinom. Među zavnicama bili su kolege fudbaleri Saša Ilić, Lola Smiljanić, Saša Zdjelar, stigao je i Duško Tošić bez Jelene Karleuše, Nikola Rokvić sa suprugom i Marko Rokvić. Iako je u jednom trenutku, dok su mladenci i gosti stigli na slavlje u restoran, udarila je jaka kiša i nevreme, ali to nije pokvarilo njihovo slavlje.

1 / 24 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, posle pet godina zabavljanja fudbaler i njegova izabranica rešili su da ljubav krunišu brakom. Mlada je u blagoslovenom stanju, zbog čega su želeli da se što pre zavetuju na večnu ljubav.

00:16

Gala venčanje fudbalera Partizana i Terzićeve bratanice

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:15

Zvezdan Terzić otvara šampanjac posle pobede

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja