00:27

SVADBA FUDBALERA PARTIZANA I TERZIĆEVE BRATANICE: Evo kako trudna mlada đuska uz trubače

Gala venčanje

OVAKO IZGLEDA MLADA FUDBALERA PARTIZANA! Trudna Terzićeva bratanica u venčanici ĐUSKALA uz trubače, a mladoženja je HIT (VIDEO)

Stars -

Lazar Marković, fudbaler Partizana, izgovorio je sudbonosno "da" u crkvi Svetog arhanglea Gavrila devojci Jovani Terzić, bratanici generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

00:38

Gala venčanje fudbalera Partizana i Terzićeve bratanice

Par je na venčanje stigao u džipu, a dok je mladoženja plaćao trubačima koji su ih opkolili pred crkvom, trudna mlada je đuskala. Kako se vidi na snimku koji je objavila Maša Terzić, potom su mladenci nasmejani, držeći se za ruke otišli ka crkvi, gde su se u krugu najbliže rodbine zavetovali pred Bogom.

Jovana je blistala u jednostavnoj beloj venčanici, dok je Lazar bio u svečanom odelu i nije skidao osmeh sa lica.

00:27

SVADBA FUDBALERA PARTIZANA I TERZIĆEVE BRATANICE: Evo kako trudna mlada đuska uz trubače

Podsetimo, budući supružnici su se upoznali preko fudbalskog menadžera s kojim su oboje prijatelji. Dok je Marković igrao u Liverpulu, Jovana je živela na relaciji Engleska-Srbija. Lazar je sa sportskih na srednje strane dospeo kada se saznalo da je pre Jovane bio u kratkoj romansi sa Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah. Međutim, njihova veza nije uspela, a ubrzo je upoznao Terzićevu. Čim se saznalo da su zajedno, za njih dvoje su odmah kladionice prognozirale da će biti muž i žena, što se i obistinilo.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:16

Gala venčanje fudbalera Partizana i Terzićeve bratanice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track