PRVE FOTKE TRUDNE MLADE POSLE VENČANJA Terzina bratanica i fudbaler prvi ples zaplesali uz ovaj HIT! Evo zašto je Zvezdan kasnio
Foto: Nemanja Nikolić

gala svadba

PRVE FOTKE TRUDNE MLADE POSLE VENČANJA Terzina bratanica i fudbaler prvi ples zaplesali uz ovaj HIT! Evo zašto je Zvezdan kasnio

Stars -

Lazar Marković, fudbaler Partizana, izgovorio je sudbonosno "da" u crkvi Svetog arhanglea Gavrila devojci Jovani Terzić, bratanici generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

00:38

Gala venčanje fudbalera Partizana i Terzićeve bratanice

Posle što su se zavetovanja pred Bogom, u jednom elitnom restoranu pred gostima, koji su čila fudbalska elita, obavili su i građansko venčanje. Prvi svadbeni plas mlademci su odigrali uz pesmu Bisere Veletanlić "Zlatni dan".

Jovana je blistala u jednostavnoj beloj venčanici, dok je Lazar bio u svečanom odelu.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Među zvanicama, sem cele porodice Terzić, bio je sami krem srpskog fudbala - Saša Ilić, Lola Smiljanić, Saša Zdjelar, Radoslav Petrović, Stefan Mitrović, Duško Tošić je stigao bez Jelene Karleuše, Nikola Rokvić sa suprugom i Marko Rokvić. Iako je u jednom trenutku, dok su mladenci i gosti stigli na slavlje u restoran, udarila je jaka kiša i nevreme, ali to nije pokvarilo njihovo slavlje.

1 / 14 Foto: Nemanja Nikolić

Zvezdan Terzić stigao je samo što je prošao prvi ples. Kasnio je opravdano na venčanje bratanice, budući da je tek stigao iz Pariza, gde je pratio finale Lige štampiona u kom je Real Madrid bio bolji od Liverpula.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, supružnici su se upoznali preko fudbalskog menadžera s kojim su oboje prijatelji. Dok je Marković igrao u Liverpulu, Jovana je živela na relaciji Engleska-Srbija. Lazar je sa sportskih na srednje strane dospeo kada se saznalo da je pre Jovane bio u kratkoj romansi sa Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah.

1 / 24 Foto: Nemanja Nikolić

Međutim, njihova veza nije uspela, a ubrzo je upoznao Terzićevu. Čim se saznalo da su zajedno, za njih dvoje su odmah kladionice prognozirale da će biti muž i žena, što se i obistinilo.

00:27

SVADBA FUDBALERA PARTIZANA I TERZIĆEVE BRATANICE: Evo kako trudna mlada đuska uz trubače

kurir.rs/A.P.

00:16

Gala venčanje fudbalera Partizana i Terzićeve bratanice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja