00:12

Terzićeva bratanica se presvukla pa zaigrala

PRELEPA

TERZIĆEVA BRATANICA PROMENILA HALJINU, SVIMA ZASTAO DAH KADA SU JE VIDELI Jovana zasenila prisutne ovim IZDANJEM, Maša sve snimila

Stars -

Lazar Marković, fudbaler Partizana, izgovorio je sudbonosno "da" u crkvi Svetog arhanglea Gavrila devojci Jovani Terzić, bratanici generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Jovana je blistala u jednostavnoj beloj venčanici, a sada ju je Maša Terzić usnimila i pokazala da je Jovana presvukla venčanicu i obukla dugu, svetlucavu, belu haljinu koja je istakla njen trudnički stomak.

Jovana Terzić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, budući supružnici su se upoznali preko fudbalskog menadžera s kojim su oboje prijatelji. Dok je Marković igrao u Liverpulu, Jovana je živela na relaciji Engleska-Srbija. Lazar je sa sportskih na srednje strane dospeo kada se saznalo da je pre Jovane bio u kratkoj romansi sa Zoranom Jovanović, poznatijom kao Zorannah. Međutim, njihova veza nije uspela, a ubrzo je upoznao Terzićevu. Čim se saznalo da su zajedno, za njih dvoje su odmah kladionice prognozirale da će biti muž i žena, što se i obistinilo.

Lazar Marković
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/MM.

Bonus video:

00:27

SVADBA FUDBALERA PARTIZANA I TERZIĆEVE BRATANICE: Evo kako trudna mlada đuska uz trubače

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track