02:45

MUŽ JOJ JE UMRO PRE 24 GODINE, A ONA I DANAS NOSI CRNINU! Ljubavna priča Vesne da Vinče KIDA DUŠU: Želela sam da UMREM ZA NJIM!

BIO JE NAJLEPŠI MUŠKARAC

MUŽ JOJ JE UMRO PRE 24 GODINE, A ONA I DANAS NOSI CRNINU! Ljubavna priča Vesne de Vinče KIDA DUŠU: Želela sam da UMREM ZA NJIM!

Stars -

Vlasnica modne agencije, spisateljica i novinarka Vesna de Vinča udavala se dvaput, a za svojim drugim, prerano preminulim suprugom i dan danas nosi crninu.

Predrag Vitas preminuo je pre 24 godine, a Vesna kaže da je bio ne samo najlepši čovek Jugoslavije, već i najdivniji.

Vesna de Vinča
foto: Damir Dervišagić

- Bio je lep i spolja i iznutra. Bio je najlepši čovek u staroj Jugoslaviji. Želela sam da umrem za njim, ogromna je patnja izgubiti takvog čoveka. On je zaista bio uzor kao muškarac, ne samo za mene

- Nemam nikakav osećaj. Patnja je bila to, bol je nešto što se dešava, a patnja je izbor. Bilo je da li ću da živim ili ću da umrem od patnje i bolesti. Izabrala sam da živim - kaže Vesna de Vinča.

Kako otkriva nakon smrti supruga imala je nekoliko ljubavi.

- Bilo je ljubavi posle njega, ali ne tako utemeljenih, jakih. Nisam imala neku specijalnu želju za brakom kasnije, prepuštam to sudbini - otkrila je De Vinča.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:31

NAŠ RIJALITI UČESNIK OŽENIO POPULARNOG DENSERA! Proslavio se u čuvenom rijalitiju, a EVO GDE JE I ŠTA SADA RADI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track