KO JE KREATOR VENČANICE OD 20.000 € KAĆE GRUJIĆ?! Albanac s Kosmeta kreira za HOLIVUDSKE ZVEZDE, a ona mu dala DIPLOMATSKI PASOŠ
Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

glamurozno

KO JE KREATOR VENČANICE OD 20.000 € KAĆE GRUJIĆ?! Albanac s Kosmeta kreira za HOLIVUDSKE ZVEZDE, a ona mu dala DIPLOMATSKI PASOŠ

Stars -

Katarina Grujić i Marko Gobeljić pred oko 500 zvanica izgovoriće da u Hramu Svetog Save, a glamurozno veselje organizovali su u jednom prestoničkom hotelu.

Za tu priliku su pevačica i fudbaler ozbiljno odrešili kesu, pa će se gostima služiti najskuplje iće i piće, kao i torta od 15 spratova, a mlada će odenuti haljinu od 20.000 evra.

- Kaća će se u crkvi udati u raskošnoj dugoj venčanici albanskog dizajnera Valdrina Sahitija, koja staje ni manje ni više nego 20.000 evra! Uz nju će nositi specijalno napravljenu punđu - otkrio je izvor za Informer blizak pevačici.

Valdrin Sahiti je sa Kosova i stilista je političakre Vjose Osmani, koja mu je 2020. godine, dok je bila vršilac dužnosti predsednika takozvane države Kosovo, dodelila diplomatski pasoš, a on po zakonu, izdaje se na rok od pet godina, pisao je Reporteri.

Sahiti je uspeo da obezbedi diplomatski pasoš zahvaljujući u to vreme predsednice, a haljine koje je kreirao ne nosi samo Osmanijeva, već i neke svetski poznate pevačice. Tako je dizajnirao haljinu za Bijonse na premijeri filma.

Njegovu haljinu je nosila i plus sajz manekenka Iskra Lorenc na Kanskom festivalu 2019. godine.

Iskra Lorens
foto: Profimedia

kurir.rs

00:27

Svi detalji veselja Kaće i Gobelje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja