00:39

Kaćina i Gobeljina svadba čist LUKSUZ, VATROMET i TRBUŠNE PLESAČICE

pozvali pa se iživljavali nad novinarima

SKANDAL SA OBEZBEĐENJEM, TORTA OD 10 SPRATOVA Kaća i Gobelja za svadbu pukli 400.000 €, a za kraj VATROMET i TRBUŠNE PLESAČICE

Stars -

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić venčali su se u kripti Hrama Svetog Save. Osim najveće torte ikada viđene na svadbi, pričaće se i o skandalu sa obezbeđenjem.

1 / 9 Foto: Printscreen

Šuška se da je svadba koštala neverovatnih 400.000 evra, a da je njen otac za tri venčanice koje je pevačica nosila iskeširao čak 90.000.

Fudbaler i pevačica ispoštovali su stare srpske običaje, pa je tako Gobeljić Grujićku "kupio" za 5.000 evra.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

Pozvala novinare pa se iživljavali

Nakon venčanja u kripti Hrama Svetog Save, došlo je do prave drame kada je obezbeđenje na pevačicin zahtev teralo novinare iako su ih mladenci sami zvali da prisustvuju svečanoj ceremoniji. Ispred ulaza u hotel obezbeđenje je počelo da viče na novinare da ih gura, uz obrazloženje da je mlada rekla da ne želi da vidi novinare na ulazu. Treba napomenuti da je svim medijima pre nekoliko dana stigao poziv od saradnice Katarine Grujić u kojem je pisalo da nas pozivaju da ispratimo njihovo venčanje. Dakle, novinari nisu došli nepozvani već po želji mladenaca, koji su se pokazali na kraju kao loši domaćini.

00:05

SVADBA GODINE: Stigla velelepna limuzina da vozi mladence

Nakon toga je svadbeno veselje za 500 zvanica krenulo u jedan prestonički hotel gde je sve prštalo od luksuza. Mladenci su zaplesali uz pesmu Lepe Brene "Ja nemam drugi dom" koju je otpevala kuma Andreana Čekić.

S obzirom na to da je na svadbu pozvano pola estrade, mnogi od njih su se latili mikrofona, a mladenci nisu štedeli novac te su čašćavali muziku. Tako je pevačica Zorica Brunclik završila sa punim rukama para.

1 / 3 Foto: Printscreen

Na glamuroznom slavlju se gostima služilo najskuplje piće, a posebnu pažnju privukla je torta od 100 kilograma visoka čak 10 spratova. Na kraju je bio i vatromet, a onda su na iznenađenje mnogih u salu ušle trbušne plesačice i zanjihale kukovima.

Kurir.rs/A.D, A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track