Najnovije vesti

SEKI STIGLE KOKOŠKE! Pevačica namontirala kućicu za petla, koke i piliće! FARMA U PAZOVI KOMPLETNA (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Privatna Arhiva

Ima koke da uživaju

SEKI STIGLE KOKOŠKE! Pevačica namontirala kućicu za petla, koke i piliće! FARMA U PAZOVI KOMPLETNA (FOTO)

Stars
13:16h

Seka Aleksić dočekala je dugoželjeni kokošinjac. Pevačici su majstori danas montirali kućicu za koke, piliće i petla, u njenom porodičnom domu u Staroj Pazovi kojoj su se najviše obradovali njeni sinovi Jakov i Jovan. Mališani se nisu odvajali od životinja, a i folk zvezda je bila prezadovoljna kako je sve ispalo. U prilog tome svedoče i fotografije koje je Sekina PR služba dostavila našoj redakciji, a njen mlađi sin je nadgledao radove.

Seka Aleksić
foto: Privatna Arhiva

Kokošinjac je Seka dobila na poklon od supruga Veljka, a gostujući u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji je otkrila detalje:

- Običan kokošinjac, samo što nismo imali vremena da ga sklopimo, pa smo poručili kod nekog koji to radi. Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 petla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 petla pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čekam - rekla je pevačica.

Sekin kokošinjac
Sekin kokošinjacfoto: Privatna Arhiva

Ona je istakla i da obožava životinje:

- Ja sam inače u dvorištu htela sve životinje. Mada me je Veljko molio da ne preterujemo i da idemo polako. Pa ćemo negde pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i deca vole. Mislim da i tako treba decu odgajati i učiti ih svemu pa oni kad odrastu nek odluče šta će i gde će - rekla je pevačica.

Jakov je oduševljen
Jakov je oduševljenfoto: Privatna Arhiva

Lj.S.

Bonus video:

REALNA PRIČA-SEKA ALEKSIĆ
01:01:51

REALNA PRIČA-SEKA ALEKSIĆ

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja