UREDNICA MORA BITI FINA! Kurir paparaco uslikao OLIVERU KOVAČEVIĆ kada se vraćala sa posla!
Foto: Andreja Damnjanovic

Uvek ljubazna i raspoložena

UREDNICA MORA BITI FINA! Kurir paparaco uslikao OLIVERU KOVAČEVIĆ kada se vraćala sa posla!

Stars -

Olivera Kovačević pored mnogobrojnih poslovnih obaveza koje ima tokom dana, nađe vremena i da popriča sa svojom publikom koja godinama prati njen rad

Olivera Kovačević, glavna urednica zabavnog programa Radio Televizije Srbije veoma je zauzeta zbog poslovnih obaveza koje ima, ali bez obzira na to ona našla vremena da zastane i porazgovara sa prolaznicima kad je zaustave na ulici. U centru Beograda, pre nekoliko dana Kurirov paparaco uslikao je Oliveru kada je izlazila sa posla i krenula kući. Umorna urednica je na lice stavila velike, crne sunčane naočare, a samo nekoliko koraka dalje, slučajni prolaznici zaustavili su je kako bi joj uputili kompliment.

Olivera Kovačević
foto: Andreja Damnjanovic

Bez obzira na to što je upravo bila završila naporan radni dan, Kovačevićeva se okrenula čum je čula da je neko zove, a onda ljubazno zastala i sa osmehom na licu par minuta je razgovarala sa muškarcem i ženom koji su joj prišli.

Olivera Kovačević, Kur
foto: Kurir Privatna Arhiva

Javnost je navikla na to da Olivera uvek pažljivo bira svoje odevne kombinacije, a tog dana bila je u kežuasl fazonu. Na sebi je imala dugačku haljinu, koja joj je bila do članaka. Lepršavu haljinu zelene boje, koja je imala cvetni dezen, razbila je crnim špicastim baletankama koje je obula. Na rukama je imaka elegantnu lak crvene boje, a na rukavima haljine nalazila se bela čipka.

Olivera Kovačević
foto: Nenad Kostić

Kovačevićeva je novinarsku karijeru počela devedesetih i radila je na brojnim televizijskim stanicama. Popularnost je stekla kao autor i voditelj emisije "Klopka" koja se emitovala prvo na Pinku, a onda na BK tv. Posle gašenja Bk prešla je na javni servis gde je napravila emisiju Oko magazin, a onda je godinama vodila autorski projekat "Da, možda, ne". Od 2015. je na poziciji glavne urednice zabavnog programa Rts-a, a za svoj rad dobila je brojne nagrade i priznanja.

Olivera Kovačević
foto: RTS, promo

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

05:43

Olivera Kovačević pred početak druge polufinalne večeri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track