02:01

SRPSKA TROBOJKA, KOLONA AUTA, TRUBAČI: Jovićeva bivša i fudbaler PREKRSTILI SE pred crkvom i poljubili pred zvanicama

veselje

SRPSKA TROBOJKA, KOLONA, TRUBAČI: Anđela i Nemanja se PREKRSTILI pred crkvom i poljubili, a onda su je pitali za Jovića (KURIR TV)

Stars -

Anđela Manitašević, bivša devojka Luke Jovića sa kojim ima sina Davida, i njen izabranik fudbaler Nemanja Branković izgovorili su sudbonosno da u crkvi Svetih Apostola Petra i Pavla.

Pošto su se zavetovali pred Bogom, mladenci su izašli iz crkve, po pravilima, prekrstili su se pre nego što su zakoračili pred zvanice, a potom su se i poljubili.

1 / 11 Foto: Kurir

Par će veliko svadbeno veselje nastaviti u jednom prestoničkom elitnom restoranu i to za više od 200 zvanica. Tamo će se venčati pred matičarem.

Novinari su mladoj postavili pitanje o Luki Joviću i da li je on među gostima, a Anđela je sa osmehom na licu kratko rekla ne.

"Nisam dugo birala venčanicu, a nismo imali tremu. Ćerkica uskoro treba da nam dođe i da zajedno proslavimo ovaj najsrećniji dan", pričali su zajedno mladenci, a onda i otkrili da mlada nije zgazila mladoženju u crkvi, ali je to uradila pred novinarima.

Inače, goste će zabavljati orkestar Ace Sofronijevića.

02:05

Venčanje devojke bivše Luke Jovića

kurir.rs/A.D.

Bonus video:

00:25

SOFIJA MILOŠEVIĆ I LUKA JOVIĆ VAŽE ZA NAJLEPŠI SRPSKI PAR: Pokazali kako vežbaju, posle fudbaler NOSIO manekenku na LEĐIMA! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track