POKREĆU JOŠ JEDAN BIZNIS! LUNA I MARKO U BANATU PRAVE ETNO-SELO! Otkriveni svi detalji, ovako će sad ZARAĐIVATI! (FOTO)
Foto: ATA Images

para na paru

POKREĆU JOŠ JEDAN BIZNIS! LUNA I MARKO U BANATU PRAVE ETNO-SELO! Otkriveni svi detalji, ovako će sad ZARAĐIVATI! (FOTO)

Stars -

Luna Đogani i Marko Miljković nedavno su otkrili da su kupili plac na selu i da tamo planiraju da izgrade vikendicu u koju će odlaziti kada požele da se sklone od gradske vreve.

Marko Miljković, Luna Đogani
foto: Ana Paunković, Shutterstock

Ipak, kako Kurir Stars saznaje od izvora bliskom paru, oni su u međuvremenu dobro razmislili i shvatili da, pored kuće za odmor, oni ovaj plac u jednom banatskom mestu i sve što se nalazi oko njega mogu iskoristiti i za dodatnu zaradu, pa su zajedničkim dogovorom napravili plan da od ove nekretnine u svom posedu naprave malo etno-selo, koje će iznajmljivati na dan ili dva za razne vrste proslava.

Luna Đogani
foto: Printscreen/Youtube

- Pored toga što ovu kuću grade prvenstveno zbog svog odmora i kako bi makar nakratko pobegli iz gradske gužve i svakodnevnih obaveza, oni su odlučili da ovu kuću i plac koji ga okružuje pretvore u pravo malo etno-selo. Pored toga što će tu zasaditi voće i povrće, kao i razne biljke, oni planiraju da na ovom prostoru naprave i pečenjaru, kao i bazen. Razgovarajući, shvatili su da im ovo imanje to dozvoljava, pa kada sve bude završeno, ovo će biti pravi mali raj. Imanje se nalazi nedaleko od Beograda, u jednom banatskom mestu, tako da je lokacija odlična za sve one koji žele da na dan ili dva odu iz Beograda - priča naš izvor, a zatim nam otkriva i šta žele da urade sa budućim etno-selom.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube
Luna Đogani
foto: Printscreen/Youtube

Podsetimo, Marko je istakao da će ovaj plac iskoristiti na pravi način, tako da je izvesno da je svoju suprugu upravo on i nagovorio da uđu u biznis i gradnju etno-sela.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

00:59

LUNA KAČI MIKROFON O KLIN Nakon što je snimila nekoliko pesama ŠOKIRALA ODLUKOM: Neće da se BAVI PEVANJEM, ima druge PRIORITETE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja