NISAM BIO BAHATI ULIČAR! Relja Popović pre 14 godina upucan i odstranjen mu bubreg, a sad otkrio zbog čega je upao u taj HAOS!
Foto: Printscreen/Premijera

OTVORENO

NISAM BIO BAHATI ULIČAR! Relja Popović pre 14 godina upucan i odstranjen mu bubreg, a sad otkrio zbog čega je upao u taj HAOS!

Stars -

Reper Relja Popović izneo je detalje privatnog života pred kamerama.

U domu repera i njegove izabranice Nikolije nikada nije dosadno, vreme sa Reom i Hanom Relji je najdragocenije, te se trudi svaki slobodan trenutak provede sa njima.

- Teže mi je sad, ranije ih nije bilo, sad kada ih ima dve naravno da mi je teško, ali sad imam za koga ovo da radim - priča Relja.

Nedavno se tradicionalno okupio sa drugarima iz razreda kako bi proslavili godišnjicu mature koju slavi kao svoj drugi rođendan, jer je pre 14 godina na taj dan upucan, nakon čega su mu odstranili bubreg i slezinu, ali mu se i borili za život.

Relja Popović
foto: Printscreen/Ami G

- To nije bila stvar mog nezgodnog karaktera nego nekog spleta okolnosti, koji ja nisam mogao da "ishendlujem". Naleteo sam na pogrešnog čoveka u pogrešno vreme, štitio sam drugarice, to je sve. Nisam bio ni bahat, ni uličar, ništa slično - kaže Relja.

Osvrnuo se na period ''Elitnih Odreda'' kroz koje se proslavio zajedno sa Vladom Matovićem.

- Neki momenti iz prošlosti mi nedostaju, poneki iz tog doba, to je bio prilično dug period, naravno neke stvari nedostaju. Ali ništa iz prošlosti ne možeš da vratiš, sem da čuvaš ta sećanja, tako da neka čuvam - priča Popović u emisiji "Premijera".

Relja Popović
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track