MARKO OBJAVIO PRIVATNU FOTKU SA STANIJOM! Dobrojevićeva na sva usta priča o RASKIDU, a ovako su sada POZIRALI! OSMEH OD UVA DO UVA
Foto: Printscreen/Instagram

ŠTA JE ISTINA?

MARKO OBJAVIO PRIVATNU FOTKU SA STANIJOM! Dobrojevićeva na sva usta priča o RASKIDU, a ovako su sada POZIRALI! OSMEH OD UVA DO UVA

Stars -

Bivši rijaliti učesnik i maneken Marko Marković objavio je na Instagram fotografiju sa bivšom devojkom Stanijom Dobrojević.

Naime, iako je par raskinuo sada se pojavila sumnja da je Stanija samo napravila pompu, a da je to daleko od istine. S druge strane, Dobrojevićeva je priznala da će se sa bivšim dečkom videti kako bi preuzela psa Pabla.

Ono što je zanimljivo je da su na fotografiji sa "Instagram storija" Stanija i Marko pozirali sa psom kao pravi ljubavni par.

Stanija Dobrojević, Marko Marković
foto: Printscreen/Instagram

Posle Marka je i Stanija objavila niz fotografija i napisala da je preuzela svog psa.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Plašila sam se susreta. Bilo je emotivno, što je negde prirodno i normalno! Plašila sam se i da me je Pablo zaboravio, ali nije. Obradovao mi se. To je moja mala radost i konačno smo opet zajedno - izjavila je Stanija za Pink.rs.

- Mi jesmo u kontaktu, treba ovih dana da dođe da mi vrati psa, to je već sad postala malo i agonija. Tačka je stavljena, još samo da dobijem psa - istakla je Stanija nedavno.

- Moj emotivni status je da sam ja slobodna devojka, "singl" sam. Otkad sam objavila da više nisam u emotivnoj vezi, to je invazija muškaraca, uglavnom zauzetih! Čekam slobodnog. Zauzeti su najagresivniji ovih dana - ima dosta momaka koji mi se udvaraju, uživam u njihovom udvaranju i pažnji, a ovi zauzeti su agresivniji - istakla je tom prilikom.

Stanija Dobrojević
foto: ATA Images

Kurir.rs

Bonus video:

00:08

Stanija Dobrojević se našalila da je trudna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja