HIT PAPARACO! ANA NIKOLIĆ LEGLA NA POD PA ZAPEVALA, FANOVI U TRANSU! A tek kad vidite šta je pila na nastupu, nećete verovati!
Foto: Kurir

urnebesno

HIT PAPARACO! ANA NIKOLIĆ LEGLA NA POD PA ZAPEVALA, FANOVI U TRANSU! A tek kad vidite šta je pila na nastupu, nećete verovati!

Stars -

Iako je Ana Nikolić do sada više puta izjavila da više neće da peva, izgleda da je to bila samo šala i da njeni obožavaoci nemaju zbog čega da brinu.

Ana Nikolić
foto: Kurir

Da se jako uželela bine i pesme, svedoče i naše paparaco fotografije sa splava gde je nastupala.

Ana Nikolić
foto: ATA images

Naime, Nikolićeva je bez pauze pevala stare i nove hitove, a u jednom momentu je, ponesena atmosferom, legla i na pod, što je njene fanove raspametilo.

Ana Nikolić
foto: Kurir

Dok je ležala, ona se slikala sa publikom, ispunjavala muzičke želje, a pored svojih, pevala je i pesme svoje koleginice i drugarice Cece Ražnatović.

Inače, jedan od najvećih hitova večeri, koji je pevala nekoliko puta, bila je pesma Milice Pavlović "Provereno", koju je ona otpevala u demo verziji sa drugačijim tekstom, a koji se kasnije pojavio u javnosti. Dok je pevala ovu numeru, Ana je nekoliko puta ponovila:

- Ovo je moja pesma, ovo sam ja, ja pevam tu o samoj sebi.

Ana Nikolić
foto: Kurir

Inače, iako od početka karijere Anu prati glas da voli da popije koju više i da ima problema sa alkoholom, zbog čega su je mnogi kritikovali, pevačica je očigledno odlučila da posluša savet, pa od sada pije isključivo sokove.

Tako je na nastupu, umesto da nazdravlja viskijem ili šampanjcem, kako je nekad činila, žeđ gasila isključivo ceđenim sokom od narandže. Da je o svemu mislila, vidi se i po tome što je đus ponela od kuće, i to u flašici od vode, pa je, kad god bi ožednela, cugnula koji gutljaj.

Očigledno da je Anina legendarna izjava da ona ne pije, već da samo pijucka - zastarela, pa ne radi više ni to, što je za svaku pohvalu.

Ana Nikolić
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

Ana Nikolić samo u brusu igra ispred zgrade

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track