MOGU DA TE IMAM ZA 50 €! Anu Nikolić spopao pijani gost na nastupu: Reagovalo i OBEZBEĐENJE, a evo kako se ponašala pevačica!
Foto: Kurir

neprijatna situacija

MOGU DA TE IMAM ZA 50 €! Anu Nikolić spopao pijani gost na nastupu: Reagovalo i OBEZBEĐENJE, a evo kako se ponašala pevačica!

Stars -

Ana Nikolić prošle nedelje imala je nastup na jednom beogradskom splavu. Pošto dugo nije nastupala u prestonici, za njeno gostovanje vladalo je nezapamćeno interesovanje, pa se tražila karta više.

Ana Nikolić
foto: ATA images

Ipak, senku na ovaj spektakl bacio je jedan neprijatan događaj u kom se Ana našla, i to ne svojom krivicom, čemu je svedočio i naš izvor s lica mesta, koji je i fotografisao spornu situaciju.

Ana Nikolić
foto: Kurir

Dok je publiku zabavljala svojim starim i novim hitovima, ali i simpatičnim dosetkama, po kojim je poznata, ispred bine se u jednom trenutku pojavio mladić koji je bio pod dejstvom alkohola. On je nekoliko minuta stajao ispred Nikolićeve, neprestano je gledajući, a u jednom trenutku latio se novčanika i iz njega izvadio novčanicu od 50 evra. On joj je udeljivao komplimente, ali ona nije obraćala pažnju na njega, već je gledala u ostalu publiku i svoje verne fanove, koji su ispunili splav.

Ana Nikolić
foto: ATA Images

On je više puta pokušao da joj privuče pažnju, najpre je dozivajući po imenu i deleći joj komplimente na račun izgleda, a zatim je pokušao i da je dodirne po nogama, ali se Ana više puta pomerala, i dalje ne obraćajući pažnju na navalentnog gosta. Mladić je zatim počeo da maše parama i pokušavao da joj novac stavi u ruku, međutim, Nikolićeva je sve vreme bez pauze nastavljala da peva. Kako je posle nekog vremena shvatio da ga Ana ne konstatuje, on je pokušao da joj privuče pažnju preko njenih članova benda. Međutim, i oni su mu na lep način skrenuli pažnju i odbili novac, objasnivši mu da ne primaju bakšiš.

Ana Nikolić
foto: Kurir

Ana se nakon ovog u jednom trenutku okrenula leđima, ka ostalim muzičarima, što je tek iznerviralo pijanog gosta, pa je u jednom trenutku, vidno iznerviran, glasno uzviknuo i obratio se Nikolićevoj.

- Mogu, bre, da te imam za 50 evra! Šta se tu praviš - rekao je ovaj mladić, ali sudeći prema tome što je Anina reakcija izostala, ona ovo nije čula. Nakon toga počeo je da viče i na članove benda.

Ana Nikolić
foto: Kurir

Izvor navodi da se ni pevačica ni njeni muzičari na ovu provokaciju nisu iznervirali, već su nastavili sa svirkom.

- Bukvalno su ga svi sa bine ignorisali, videlo se da je dečko baš pijan. Ipak, gosti koji su sedeli ispred bine su u tom trenutku pozvali nekoliko momaka iz obezbeđenja, koji su odmah reagovali i prišli alkoholisanom gostu. Ljubazno su ga zamolili da stavi novac u džep i da se odmah skloni. On se u početku bunio, ali su ga oni ispratili i odveli. Posle ga više nisam video, moguće da su ga zbog ovakvog ponašanja i izbacili napolje. Ana je kao pravi profesionalac nastavila da peva - završava naš izvor.

Ana Nikolić
foto: Kurir

Neobičan bakšiš

Ostavili joj kreditnu karticu na bini

Ana Nikolić
foto: Kurir

Prilikom prošlogodišnjeg nastupa u Beogradu, Anu je na bini sačekala kreditna kartica. Nikolićeva je tada pevala i sedela na bini u trenutku kad je tik do sebe primetila karticu.

- Čija je ovo kartica, ako je neko izgubio, neka se javi. Ako ima keša, potrošiću, ako se ne javi - prokomentarisala je Ana u svom stilu.

- Možda čovek nije izgubio, možda je meni ostavio - dodala je ona, dok se nije znalo da li je neko izgubio karticu ili je stvarno ostavio Ani.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

02:20

ŽELIM DA SNIMIM ALBUM SA ANOM NIKOLIĆ! Rasta progovorio o odnosu sa bivšom suprugom, a potom otkrio da ĆERKICI GRADE KUĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track