00:41

Kurir u poseti kuci porodice Osmančić

otkrivamo REČI MISTERIOZNE PORUKE

OSVANULA MORBIDNA MARKOVA PORUKA NA LAŽNOM OČEVOM GROBU! Kurir u poseti kući Osmakčića, komšije RAZVEZALE JEZIK! Evo šta kažu

Stars -

Ceo region šokirao je morbidni postupak oca Marka Osmakčića - Franje, koji je lažirao svoju smrt kako bi prevarom i na silu izveo svog sina iz rijalitija "Zadruga".

Marko Osmakčić
foto: screenshot Pink tv

Tako je Markova porodica uradila nešto nezamislivo i dosad neviđeno u rijaliti programima, pa su, da bi prevara bila što uverljivija, lažirali i Franjinu umrlicu. Tužnu vest potvrdila je i njegova nevenčana supruga. Međutim, kao što je poznato, do sahrane nije ni došlo, jer otac bivšeg rijaliti igrača nije ni preminuo.

Marko Osmakčić, Zaduga 5
foto: Nenad Kostić, screenshot

Nakon što je i sam Marko u izjavi za Kurir bez trunke griže savesti priznao da je Franjo ceo plan smislio za tri minuta i da mu je otac odlično, naša ekipa posetila je mesto Laništa kod Brčkog, gde je lažni pokojnik trebalo da bude sahranjen i gde mu je doskoro živela majka Ana.

Marko Osmakčić, Zaduga 5
foto: Nenad Kostić, screenshot

Najpre smo otišli na lokalno groblje, gde smo na porodičnoj grobnici Osmakčića među cvećem zatekli bizarnu rukom napisanu poruku, koju je, pretpostavlja se, Marko posvetio svom živom ocu:

- Naš voljeni Franjo Osmakčić 1964-2022. Mili moj oče, počivaj u miru! Voli te tvoj sin Marko! - napisano je na papiru.

Marko Osmakčić, Zaduga 5
foto: Nenad Kostić, screenshot

Posetili smo centar sela i porazgovarali s komšijama i poznanicima ove porodice, koji su zgroženi postupkom Franje Osmakčića. Koliko su ogorčeni, svedoči i komentar jedne komšinice da su oni sebe sa ovom laži "već pokopali i sahranili i da im među njima nema više mesta".

Marko Osmakčić, Zaduga 5
foto: Nenad Kostić, screenshot

- Mi smo u šoku zbog svega što se izdešavalo s Markom i ovom laži oko Franjine smrti. Ovde u selu smo svi znali da je to laž. Kakva sahrana? Budalaština. Odmah bismo mi to ovde čuli. Oni su ovde poznati kao familija ludaka. Sklonili su iz kuće pre nekoliko dana i Franjinu majku Anu, Markovu babu. Ona je sina celog života vodila kod lekara i psihijatara, nije on pri čistoj pameti. Sramota za Bosnu šta su nam priredili. Kad je slagao da je umro, oni su sebe već pokopali i sahranili i ovde im nema mesta više. Sve su to oni smislili. Valjda toliko imaju mozga da ovde više ne dolaze od bruke i sramote. Sigurno će i kuću prodati. Ana je i ovako stara i bolesna, a sad joj tu više nema života - rekla nam je komšinica.

Marko Osmakčić, Zaduga 5
foto: Nenad Kostić, screenshot

Pitali smo ih kakav je Marko bio kao mali i kada su poslednji put videli oca i sina u selu.

- Njima je kuća u Marković Polju. Bili smo svi ponosni na Marka, jer je bio uspešan teniser, uspeo je u Švajcarskoj. Ovo sad, kako se ponašao prema Viktoriji i ženama uopšte, to je katastrofa. Dolazio je nekad često kod babe i dede ovde. Majka mu je iz Zagreba, ona i Franjo su odavno razvedeni. U poslednje vreme su retko dolazili iz Švajcarske. Franjo je bio pre mesec dana, a Marko prošlog leta. I baba Anu su sklonili, već nekoliko dana nema nikog - pričaju nam komšije.

Marko Osmakčić, Zaduga 5
foto: Nenad Kostić, screenshot

Posle razgovora s njima, na kraju naše posete, uputili smo se i ka porodičnoj kući Osmakćiča. Na velikom imanju i u velikoj kući nismo nikoga zatekli. Parkiran stari automobil sa švajcarskim tablicama. Na zemlji računi iz vodovoda. Pozivamo domaćicu, niko ne otvara, ali nam komšinica u prolazu govori da su je nedavno "neki ljudi odveli i da je od tada sve zaključano i da niko ne zna gde je baba Ana".

Marko Osmakčić, Zaduga 5
foto: Nenad Kostić, screenshot

Istina o bivšoj devojci

Matea je pobacila posle Franjinih batina

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Zadruga

Već danima u "Zadruzi" kruži priča da je Markov otac Franjo Osmakčić inscenirao svoju smrt i beg sina iz rijalitija kako se ne bi pokrenuo slučaj njegove bivše devojke Matee L. iz Zagreba. Ona je pred sam kraj trudnoće pobacila, a od tada se o njoj ništa ne zna. To su nam rekli iz Marković Polja.

- Mi smo čuli priču da je Marko Mateu upoznao 2016, kad je išao kod majke u Hrvatsku, jer je ona iz Zagreba. Bili su zajedno nekoliko meseci, zaljubili su se i ona je ostala trudna. On nije hteo ni da čuje za dete. Ovde se priča da je Franjo poludeo i da joj je napravio pakao od života, pretio je njoj i njenoj porodici da abortira. Imala je 18 godina, a Marko 16. Kada mu se sin požalio, Franjo je navodno prebio tu devojku, pa je ona pobacila. Tako se pričalo ovde, ali niko nikad nije saznao istinu o tome - kaže komšinica.

Marko Osmakčić
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:37:15

SCENIRANJE 12.06.2022. ACO PEJOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track