MENI SE OVO NIKADA NIJE DESILO! Ana Nikolić stavila TAČKU na napad Milice Pavlović da joj je UKRALA PESMU, njih krivi za sve!
Foto: ATA Images

oglasila se

MENI SE OVO NIKADA NIJE DESILO! Ana Nikolić stavila TAČKU na napad Milice Pavlović da joj je UKRALA PESMU, njih krivi za sve!

Stars -

Pevačica Milica Pavlović razočarana je ponašanjem svoje koleginice Ane Nikolić koja je njenu pesmu "Provereno" otpevala kao demo verziju, i sa njom najavljuje nastupe. O estradnom ratu danima se piše i polemiše, te su i pojedine kolege prokomentarisale ovaj slučaj.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Exkluziv

Sada se oglasila Ana Nikolić koja još uvek nije otkrila svoju stranu priče, ali je objasnila da za sve što se dogodilo krivi autore.

- Nemam komentar, posebno ne o finansijama, jer nikada o tome nisam pričala. Ovde je pitanje za autore, odnosno muzičke producente, jer oni su glavni i odgovorni u studiju i kome daju pesmu dalje i nude je. Što bih ja rekla narežite mi USB, jer ja živim kao Amiš. Meni se nikada u životu do saradnje na albumu Klinika nije desilo da izađe jedna nota. To je više pitanje za muzičke producente, zovite njih - poručila je Ana za emisiju "Exkluzivno".

Ana Nikolić
foto: Kurir

Inače, Milica je istakla u Amidžiju da Anu treba da bude sramota za ponašanje.

- Bila sam šokirana i frapirana jer sam kao devojčica pratila Aninu karijeru i slušala njene pesme. Zaista ne mogu da verujem šta sam doživela od nje kao starije koleginice. Treba da je bude sramota i imena i karijere - rekla je Milica Pavlović u "Amidži šou", a potom naglasila da je numera u njenom vlasništvu, da za nju ima potpisan ugovor, kao i izvođačka prava.

Takođe, Milica je izjavila da će rešenje za ovaj slučaj potražiti na sudu.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

02:46

NAKON SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkrila koji VELIKI HIT na estradi je NJOJ prvo bio PONUĐEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track