Travelland LAST MINUTE ponuda: Najtraženiji hoteli u Crnoj Gori već od 285€ za 7 noći u junu i julu
Foto: Promo

Travelland LAST MINUTE ponuda: Najtraženiji hoteli u Crnoj Gori već od 285€ za 7 noći u junu i julu

Stars -

Jeste li već na nekoj plaži? Letnja sezona je uveliko startovala. Iskoristite priliku specijalnih ponuda za letovanje na Crnogorskom primorju u agenciji “Travelland”.

Krajem juna i početkom jula hoteli u Crnoj Gori imaju primamljive cene za sve one koji će letovati preko agencije “Travelland”. LAST MINUTE ponude spremne su za smene od 25.6.

Koristite udobnost sopstvenog prevoza i uputite se na more!

Izdvajamo neke od hotela koje bismo toplo preporučili, a i sami posetili tokom leta.

Hotel Slovenska Plaža 4* se nalazi na oko 50m od plaže, u centru mesta Budva. Na jednom mestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor - od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine.

Najniža cena za boravak od 7 noćenja (sa smenom od 25.6.) iznosi 325 evra po osobi, tj od 509 evra za boravak na 10 noćenja. Ukoliko se odlučite za smeštajne jedinice hotelskog resorta Slovenska Plaža kategorije 3* - Hotel Slovenska Plaža 3*, cena je još niža – od 285 evra za 7 noćenja, tj 435 evra za 10 noćenja.

Travelland
foto: Promo

Jedan od najtraženijih hotela na Crnogorskom primorju je hotel Palas 4*. Obogaćen je novim hotelskim sadržajima i novim welnes & spa centrom. S obzirom na poziciju i unutrašnju opremljenost, hotel je idealan za porodične odmore. Nalazi se na samoj obali mora, u zaleđu gradske plaže Petrovac i sinonim je za kvalitet i ugodan odmor. Last minute cena boravka od 25.6. je 372 evra po osobi na 7 noćenja.

Travelland
foto: Promo

Zajedničku najnižu cenu boravka od 355 evra za 7 noćenja počev od 25. juna dele dva hotela: Hotel Castellastva 4* - svojim imenom podseća na tradiciju mesta Petrovac. U ovom hotelu dete do 7 godina ima GRATIS smeštaj. Smene u junu i početkom jula su: 25.6; 26.6; 1.7; 2.7. na 7 i 10 noćenja. Drugi hotel se nalazi u neposrednoj blizini turističkog naselja Slovenska plaža, na samo 15 minuta hoda od Starog grada Budva, u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja - hotel Aleksandar 4*. Aleksandar je kutak za sve one kojima je imperativ kvalitetan godišnji odmor, uz komforan smeštaj, idealne uslove za rekreaciju i dobar program animacije.

Akcija - 1 DETE DO 10 GODINA BESPLATNO BORAVI, DRUGO DETE OD 2-12 GOD. IMA POPUST 50%

Carine Hotel Kumbor 5* (ex Iberostar) se nalazi u mestu Kumbor, na udaljenosti 9 km od Kule sa satom u Herceg Novom. Hotel u ponudi ima privatnu plažu, nepušačke sobe i besplatan WiFi, kao i parking sa dovoljnim brojem mesta. Last minute cena za smenu od 25.6. je 298 evra za 7 noćenja, a za 10 noćenja 435 evra po osobi.

Među najtraženijim hotelima sa sopstvenom plažom i pogledom na Bokokotorski zaliv od kojeg zastaje dah je CARINE HOTEL DELFIN - Ex Iberostar 4*. Moderno opremljene i komforne sobe, bazen i salon lepote, kao i mini klub za najmlađe, učiniće boravak izuzetno prijatnim. Najniža cena je 315 evra za smenu 25.6. na 7 noćenja.

Travelland
foto: Promo

Hotel Carine Hotel Park Bijela 4* se nalazi u Bokokotorskom zalivu u mestu Bijela, pored samog mora. Hotelska ponuda uključuje privatnu plažu, zatvoreni bazen i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, sadržaje za sportove na vodi i usluge iznajmljivanje automobila i bicikala. Wi-fi i parking su besplatni za goste hotela.

Za smenu 25.6. cena paketa po osobi na 7 noćenja je 364 evra, a za 2.7. je 374 evra.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track