Najnovije vesti

UMALO DA OSTANE NA ULICI, A ONDA UŠTEĐEVINU ULOŽILA U NOVI BIZNIS! Ceca Kitić progovorila o pekari, nikoga nije molila za POMOĆ!
Foto: Marina Lopičić, Kurir

ISKRENA

UMALO DA OSTANE NA ULICI, A ONDA UŠTEĐEVINU ULOŽILA U NOVI BIZNIS! Ceca Kitić progovorila o pekari, nikoga nije molila za POMOĆ!

Stars
09:52h

Naša najbolja rukometašica Ceca Kitić pre izvesnog vremena pokrenula je novi biznis, te je otvorila pekaru u kojoj i sama radi.

Ceca je u početku sama prodavala peciva, a sada je zaposlila radnike. Pomaže joj i ćerka, a sportistkinja ističe da joj ništa ne pada teško.ž

Ceca Kitić
foto: Kurir

- Ja imam nacionalnu penziju, od nje mogu normalno da živim, ali zašto da ne radim kad mogu? Ćerka Mara mi pomaže, imamo i radnike. Kupci me zbunjeno gledaju, neko prokomentariše da ličim na rukometašicu Cecu, pa ja u šali kažem da sam ja mlađa i lepša od nje. Volela bih da posao procveta, pa da jednog dana imam lanac pekara, pošto je hrana izvrsna. Ja radim sa radnicima sve što treba, šta ne znam, naučim - izjavila je Ceca za Svet, a prenose mediji.

Slavna rukometašica imala je jako težak period kroz koji je prošla pre nekoliko godina, kada joj je banka zamalo oduzela stan.

- Taj period mi je bio jedan od najtežih. Bile su tri licitacije. Sreća, pa stan niko nije kupio. Ne mogu da vam opišem taj osećaj kad ljudi dolaze u stan, razgledaju, a vi strepite kome će da se svidi, pa će vam ga, takoreći, uzeti. Bilo je i dobrih ljudi, koji su dolazili i kad vide čiji je stan, odustanu - kaže Ceca za i dodaje:

- Ja sam se sve vreme borila da mi banka odobri refinansiranje kredita. Ni jednog momenta nisam molila za bilo kakvu pomoć. U tim situacijama zapravo vidite kakvi smo ljudi. Sad je sve kako treba, hvala bogu. Plaćam kredit, radim, bilo bi bezveze da kažem da danas nisam srećna i zadovoljna. I ništa mi nije teško.

Podsetimo, Ceca je neko vreme bila u velikom problemu zbog kredita koji je podigla u švajcarskim francima. Njoj su pokušali da uzmu stan, a pored toga saznala je da joj je zdravlje ugroženo i da joj je zbog stresa proradila štitna žlezda.

1 / 4 Foto: Kurir

Kurir.rs/Svet

Bonus video:

04:41

Ceca Kitić o problemu sa bankom i periodu kada je zamalo ostala na ulici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track