TA MATEA PUNO GA JE KOŠTALA! OSMAKČIĆEV OTAC PONOVO ŠOKIRA? Ovako govori sad o devojci za koju se pričalo da su joj naneli ZLO!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen YouTube

SKANDALOZNO

TA MATEA PUNO GA JE KOŠTALA! OSMAKČIĆEV OTAC PONOVO ŠOKIRA? Ovako govori sad o devojci za koju se pričalo da su joj naneli ZLO!

Stars -

Nakon što je Marko Osmakčić na morbidan način napustio "Zadrugu", kada je njegova porodica lažirala smrt njegovog oca, Franja, u medijima se danonoćno spekulisalo da ovo nije prvi put da je porodica Osmakčić počinila stravična dela.

Naime, u više navrata se uz prezime ove kontroverzne porodice pominje ime Matee L, koja je prvi put spomenuta nakon što je saznao da je Viktorija Mitrović trudna, a Marko je u rijalitiju sopstvenog oca nazvao monstrumom i uporedio ga s nacističkim vođom Hitlerom, te je apelovao na njega da "ponovi postupak" kao sa Mateom L. iz Zagreba.

Kako se u medijima pisalo, pomenuta Matea je zatrudnela jako mlada sa Markom, ipak htela da zadrži bebu, ali je porodica na sve načine vršila pritisak na nju, pretili joj i ucenjivali kako bi podbacila i abortirala. Kasnije se došlo do infromacija da je Franjo Osmakčić navodno organizovao batine devojci koja je tada već bila u poodmakloj trudnoći. Pošto je Matea ušla u osmi mesec, abortus nije bio zakonski dozvoljen, pa se on odlučio na drastičniju meru i naterao je da pobaci na nasilan način - batinama, pišu mediji.

Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Instagram

Sada se na internetu pojavila izjava Markovog oca, koji je spomenuo dotičnu Mateu L. iz Zagreba i otkrio bizarne detalje njihovog odnosa.

- Matea Lovrić, živela je u Prečkom, u Zagrebu. Bila je dve godine starija od Marka. Marko se bio zaljubio u nju. A ta Mateja ga je samo na drugačiji način rastrzavala. Da se borila za Marka, veroatno bi se izborila, tj. da ga je istinski volela kao i Marko nju, sad bi bili srećni u braku. Ja sam bio za sve samo da mi Marko bude legenda u tenisu. Puno mu je kumovala u neuspehu u tenisu, puno ga je koštala... - stoji u objavi Osmakčićevog oca, Franja.

Franjo Osmakčić, Marko Osmakčić
foto: Printscreen/Zadruga

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:31

IGRALA SAM PROSTITUTKU U DEČIJEM FILMU! Jelena Gavrilović otkrila: Moj debi uloga je bila PRVA DEVOJKA PORED DŽIPA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track