DROGU SAM UZIMAO JER SAM BIO BOLESTAN! Osman Karić 10 godina bio heroinski zavisnik, tada mu je samo OVO bilo na pameti!
Foto: Printscreen/Premijera

šok

DROGU SAM UZIMAO JER SAM BIO BOLESTAN! Osman Karić 10 godina bio heroinski zavisnik, tada mu je samo OVO bilo na pameti!

Stars -

Otac zadrugara Stefana Karića, Osman Karić pojavio se na jednom događaju, a tom prilikom je progovorio o začaranom krugu droge u kojem je bio.

- To je đavolja igra sa kojom sam se ja poigrao. Jedva sam se izvukao iz kandži droge. To je bila neka moja karma i sudbina. Imao sam uspona i padova. Ja kad sam se drogirao, bilo je 10 ljudi koji su to radili. A sada svaki drugi klinac to radi. Drogu na kraju nisam uzimao iz zadovoljstva, već iz potrebe, jer sam bio bolestan. Samo mi je na pameti bilo da nađem pare za drogu. Bio sam u Holandiji, pravio sam tamo pare, ovde nisam, nemojte me pitati da li sam krao.

- Deset godina sam bio zavisnik, a 24 godine već ne konzumiram drogu. Miksovao sam kokain i heroin. Stefan nikad nije video da ja konzumiram drogu. Bio je mali, imao je 6 godina, ali je verovatno po čaršiji čuo priče - rekao je Osman za Blic.

Osman Karić
foto: Printscreen/Premijera - Vikend Specijal

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:25

OSMAN KARIĆ KRIŠOM SNIMAO STEFANA I MISICU: Snajka se odomaćila U VILI S BAZENOM, evo koji je trenutak PONOSNI TATA zabeležio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track