00:49

KAKO SI, CARE? NEPRIJATNO PITANJE ZA NIKOLU RAĐENA Voditeljka ga pitala kako se osećao kada su ga proglasili NASILNIKOM

Kontrashow

KAKO SI, CARE? NEPRIJATNO PITANJE ZA NIKOLU RAĐENA Voditeljka ga pitala kako se osećao kada su ga proglasili NASILNIKOM (VIDEO)

Stars -

Srpski olimpijac i reprezentativac Nikola Rađen već dugo je na meti srpskih medija i tabloida. Prilikom gostovanja u emisiji Kontrashow govorio je o svojim počecima, olimpijadi, ćerkama, Ani Kokić i spekulacijama o tome da je nasilnik.

Kao životne uzore navodio je mirne, tihe i povučene ljude. Kaže da svoj savršeni život zamišlja upravo tako, a na pitanje da li je uvek miran i povučen, odgovara da to najbolje znaju protivnički igrači.

Nikola Rađen, Ana Kokić
foto: Kurir Televizija, Nikola Anđić

U proteklih nekoliko meseci, veoma aktuelna bila je vest o navodnom fizičkom sukobu sa Rađenovom partnerkom. Bio je veoma izričit i pomalo ljut kada je video ovo pitanje, a kakve nam je odgovore dao videćete u emisiji.

Kontra šou, Nikola Rađen
foto: Kurir

U ovom iskrenom i emotivnom intervjuu osvrnuo se na omiljene pesme u kafani, na pobedu i zlatnu medalju, na osećaj koji je imao kada je uzimao zlatnu medalju ispred skupštine i mnoge stvari koje su obeležile njegovu sportsku, ali i profesionalnu karijeru.

Jedno od teških pitanja za Nikolu Rađena bilo je i da odgovori kako se osećao kada su ga proglasili nasilnikom.

Nikola Rađen
foto: Kurir televizija

- Znaš kako sam se osećao? Rekao sam ok, situacija je takva. Hajde da rešimo ovo i onda smo krenuli jedno po jedno, što telefonima, što sastancima. Bilo je raznih situacija i da neko pogleda popreko i situacija "gde si, care". Ali, to je iza mene - objasnio je Nikola Rađen u Kontrashow-u.

00:49

KAKO SI, CARE? NEPRIJATNO PITANJE ZA NIKOLU RAĐENA Voditeljka ga pitala kako se osećao kada su ga proglasili NASILNIKOM

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

NIKOLA RAĐEN PRETUKAO DEVOJKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track