ZORANNAH OTVORILA DUŠU O PREMINULIM RODITELJIMA: Ovako je bilo blogerki kad su joj se majka i otac razveli, iznela TUŽNE detalje
Foto: Printscreen Youtube

USPOMENE

ZORANNAH OTVORILA DUŠU O PREMINULIM RODITELJIMA: Ovako je bilo blogerki kad su joj se majka i otac razveli, iznela TUŽNE detalje

Stars -

Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah progovorila o emotivnom životu.

Zoranna izbegava da priča o svojim partnerima. Iako su je mediji povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, uglavnom sportistima, jutjuberka je sada otvorila dušu i priznala kakvi je tipovi najčešće intrigiraju.

- Privlače me nedostupni muškarci, ali ne u smislu da su oženjeni ili zauzeti, već mnogo mlađi partneri, a oni su nezreli i samim tim meni nisu dostupni - kaže blogerka, i dodaje interesantan detalj da nikada u životu nije osetila leptiriće u stomaku:

- Ja, recimo, nikada u životu nisam bila zaljubljena. Volela sam tog nekog s kim sam u tom trenutku bila u odnosu, ali zaljubljenost nikada nisam osetila. Čovek sa sobom nosi svaki dan knjigu, pa i nju zavoli, pa kada ostane bez nje, oseti nedostajanje.

Zorana Jovanović Zorannah
foto: Printskrin/Jutjub

Jovanovićeva je pomenula i odnos sa svojom pokojnom majkom i opisala period života sa njom kada su joj se roditelji razveli.

- Moji su se razveli kada sam imala 18 godina. Mama je tada imala 53 i nije joj bilo lako da nađe novog i adekvatnog partnera, pa je svu pažnju i fokus prebacila na mene. Kontrolisala me je, zvala po 100 puta na dan... To više nije mogla da radi mom tati, pa je počela da radi meni - ispričala je Zorana u emisiji kod Snežane Dakić "Male stvari" na Hajp televiziji.

Zorannah
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track