Luksuzni wellnes rizort sa 5* u Grčkoj po specijalnoj ceni u julu – 845€ za 7 noći
Foto: Promo

Luksuzni wellnes rizort sa 5* u Grčkoj po specijalnoj ceni u julu – 845€ za 7 noći

Stars -

Za porodični letnji odmor u Grčkoj biramo samo najbolji hotelski smeštaj. Pogledajte naše proporuke.

Turistička agencija “Travelland” pruža najveći izbor hotela u Grčkoj već dugi niz godina. U pitanju su brojni hoteli na poluostrvu Halkidiki, u Olimpskoj regiji, na Tasosu, Krfu, Peloponezu, u regiji Attica, na Lefkadi, Kefaloniji, u Atini….

Kako bismo vam bar malo pomogli prilikom izbora, predlažemo hotele po primamljivim cenama za odmor u mesecu julu.

travelland
foto: Promo

Luksuzni rizort za savršen porodični odmor po HIT cenama!

Mitsis Gallini Wellness Spa & Resort 5* je luksuzni velnes rizort koji se nalazi na idealnoj lokaciji pored plaže u mestu Kamena Vurla. Nudi spa sadržaje koji uključuju bazen na otvorenom sa slatkom vodom i termalni bazen sa toplom vodom. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.

Kako bi gostima bilo što udobnije, sobe u objektu Mitsis Galini Wellness Spa & Resort su dobro opremljene modernim sadržajima, uključujući satelitsku televiziju i balkon ili terasu sa pogledom na more ili dvorište. Spa centar Galini se prostire na više od 3000 m² i nudi brojne zdravstvene i kozmetičke tretmane, kao i hamam, terasu za sunčanje, saunu i masaže. Osim toga, sadrži hidroterapijski bazen u zatvorenom, bazen sa termalnom vodom i hidromasažnu kadu.

Verujemo da će svaki gost biti i više nego zadovoljan. Za smene već od 02.07. cena aranžmana je 845 evra po sobi za 7 noćenja uz polupansionsku uslugu. U ponudi je aranžman i na 10 noćenja sa cenom od 1199 evra.

travelland
foto: Promo

Poslednja slobodna mesta po sniženim cenama za odmor u julu! Još jedan hotel sa izuzetnom uslugom i komfornim sobama, a smešten na privatnoj plaži u regiji Attica je Calamos Beach 3*sup . Najniža cena za boravak od 7 noćenja je 499 evra po sobi za smena već od 2.7. Za boravak od 10 noćenja treba izdvojiti najmanje 699 evra. Standardne sobe imaju pogled na planinu, ali i na more.

Savršenu kombinaciju zelenog okruženja sa pogledom na more obezbedio je hotel Porto Rio 4*, smešten na 8 km od Patrasa. Za uslugu all inclusive boravak na 7 noćenja košta od 819 evra, a slobodnih mesta ima od 10.7.

Hotel Alexandros Palace 5* je udaljen 2km od mesta Nea Roda, a 5 km od Uranupolisa. Nudi raznovrstan sadržaj za decu i odrasle uz polupansionsku uslugu. Za smenu od 2.7. boravak u hotelu možete rezervisati po ceni od 910 evra (cena je po sobi), dok je cena za 10 noćenja 1340 evra.

Dion Palace Beauty & Spa 5* je luksuzni hotelski kompleks kod Litohora, odmah pored mora. Smešten je u veličanstvenim vrtovima, na prilično mirnom delu. Hotel Dion Palace je savršen izbor za miran ali i zabavan odmor. Slobodnih mesta za boravak na 7 noćenja ima od 13.7. po ceni od 1145 evra (cena po sobi). Usluga je polupansionska, a ukoliko odaberete standard sobu sa pogledom na baštu, drugo dete do 5,99 godina ima besplatan boravak.

travelland
foto: Promo

Svi zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track