VODITELJKA DNEVNIKA PARTNERA KRIJE KAO ZMIJA NOGE Važi za jednu od nazgodnijih, a sada progovorila o INTIMI! Evo koliko su ZAJEDNO
Foto: Printscreen/Instagram

REKLA SVE

VODITELJKA DNEVNIKA PARTNERA KRIJE KAO ZMIJA NOGE Važi za jednu od nazgodnijih, a sada progovorila o INTIMI! Evo koliko su ZAJEDNO

Stars -

Voditeljka Dnevnika Maja Manojlović važi za jednu od najlepših tv lica, a to potvrđuju i muškarci od kojih često dobija komplimente. Ipak, voditeljka je zauzeta već neko vreme.

Maja za Blic kaže da uprkos brojnim obavezama, ima vremena da se posveti sebi i svojim bližnjima, i otkriva kako izgledaju njena jutra, tokom kojih joj najteže pada ustajanje u zoru.

- Imam poseban ritual! Ranom zorom stižem na posao, zimi i u praskozorje. Uvek se šalim da ustajemo pre petlova, zato kad stignem na posao prvo uzimam zeleni čaj od naših divnih kafe kuvarica sa kojima volim da razmenim koju reč, potom odlazim na šminkanje i sređivanje frizure i obavezno očekujem od šminkerskog sektora maksimalnu brzinu, svaka im čast kako me spreme za 15 minuta. Sve ostalo vreme trošim na apdejt informacija i pripremu za Dnevnik čije je prvo izdanje u 6h ujutru u Novom jutru. Tek potom pijem prvu kafu oko 6.30 sati u prvoj pauzi - istakla je Maja, te je izdvojila jednu stvar koja joj teško pada.

- Definitivno mi teško pada rano ustajanje, naročito kada se smene zaređaju. Teško mi pada i rano uspavljivanje, teško čovek pre 23 sata može da zaspi danas. Ali, zaista, kad volite svoj posao onda vam je ipak sve lakše pa i da čitate Dnevnik sa punom koncentracijom iako ste spavali svega tri sata te noći - kaže Maja, te je otkrila da se pojavio muškarac koji joj je osvojio srce iako ga nije predstavila javnosti:

- Jedan jeste u potpunosti osvojio moje srce i to je status koji godinama već traje.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

19:36

VEČERNJI DNEVNIK 29.06.2022

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track