04:30

JOVANA JEREMIĆ PONOVO ŠOKIRALA: Muškarac ženi treba da obezbedi stan, novi automobil i Roleks SVE DRUGO SU LAŽI I MANIPULACIJE

otvoreno

JOVANA JEREMIĆ PONOVO ŠOKIRALA: Muškarac ženi treba da obezbedi stan, novi automobil i Roleks SVE DRUGO SU LAŽI I MANIPULACIJE

Stars -

Popularna voditeljka Jovana Jeremić smatra da svaka žena zaslužuje najbolje u braku i vezi, mađutim kada žena rodi dete od svog muškarca mora da dobije mnogo više.

- Kada rodiš dete muškarcu, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil. Ako živi u unutrašnjosti to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Izvini neka zaradi. Mora da obezbedi svoju suprugu - rekla je Jeremić.

Jovana Jeremić
foto: Zorana Jevtić

Voditeljku Ljiljanu Stanišić interesovalo je šta da rade muškarci koji imaju poslove sa malim platama i ne mogu te zahteve da ispune.

- Neka pokaže da je željan to da uradi. Ne mora da bude roleks, ali neka kupi dobar sat. Neka kupi sve u njegovoj mogućnosti. On mora da razmišlja o tome da obezbedi svoju ženu. Neka joj kupi neku vrednost. Kada žena rodi dete mora da joj napravi kuću ili kupi stan u tom gradu - smatra Jeremić.

Ljiljana Stanišić
foto: Kurir Televizija

- Možda je toj ženi lepo što je samo rodila dete čoveku koga voli - rekla je Stanišić.

- Dobro i desi se da on sutra umre i ona ostane na ulici - rekla je Jeremić.

- Pa verovatno će naslediti to što je ostalo - istakla je Stanišić.

- Što odmah ne reši. Možda taj čovek ima i prethodni brak pa se to bude podelilo. Da ne bi dolazilo do problema, muškarac mora da obezbedi tu ženu. Nema rasprave. Ja znam šta je ispravno. Moja majka je rodila troje dece i sve je prepisano na majku. Muškarac koliko uloži u ženu, toliko je voli. Sve drugo su laži i manipulacije - rekla je Jeremić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track