03:40

JOVANA JEREMIĆ VEĆ 6 MESECI U VEZI SA NJIM Voditeljka konačno progovorila o novom dečku: ŠOKIRALA koliko godina ima - NIKAD MLAĐI!

planira i udaju

JOVANA JEREMIĆ VEĆ 6 MESECI U VEZI SA NJIM? Voditeljka konačno progovorila o novom dečku: ŠOKIRALA koliko godina ima - NIKAD MLAĐI

Stars -

Popularna voditeljka poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te bez ustručavanja govori i na škakljive teme. Nedavno se rastala od svog dugogodišnjeg partnera Vojislava Miloševića, a nakon razvoda detalji iz njenog privatnog života ne prestaju da intrigiraju javnost.

Voditeljka Jovana Jeremić prvi put je u emsiji "Sceniranje" na Kurir televiziji progovorila o novoj udaji nakon razvoda i novom momku sa kojim je već šest meseci.

- Ja ću u javnosti izaći sa imenom i sa slikom muškarca onda kada budem odlučila da on bude moj muž. Imam nekog u životu, neću da lažem. Imam nekoga ko mi je interesantan, ima i onih koji se bore za moju ljubav i imaju pravo na to. Slobodna sam žena, imam ćerku. Želim ponovo da se udam, želim da nađem ljubav svog života - otkrila je Jovana Jeremić.

Ona je dodala da ne želi da otkriva ko je njen novi momak, ali da su zajedno još od februara.

Jovana jeremić
foto: Kurir televizija

- U pitanju je dečko koji je moj prijatelj, poznajemo se sedam godina, a upoznali smo se na svadbi moje drugarice. O ljubavi ne želim da govorim, a prijateljstvo je planulo pre šest meseci. Od februara se intezivno družimo. Idemo na putovanja i ići ćemo - kaže Jovana Jeremić.

Voditeljka je dodala da će budućnost odrediti da li će biti nešto više među njima, a na pitanje voditeljke Ljiljane Stanišić da li je zaljubljena, tajanstveno je odgovorila:

Jovana jeremić
foto: Kurir televizija

- Zadovoljna sam. Uspešan je, moje je godište i on je najmlađi muškarac kome sam dozvolila da bude u mom okruženju. Moje je godište, devedeseto, ali je jako zreo, pa je pokazao da godine nisu merilo zrelosti - istakla je Jeremićka i dodala:

- Svaki muškarac koji odluči da se bori za mene mora da zna da ja neću odabrati momka po svojoj meri, već po meri svoje ćerke, ja sam veoma odgovorna majka - zaključila je poznata voditeljka.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track