BOMBA NA IBICI! Evo kako Marina Visković izgleda kada se skine! Pevačica u NIKAD VRELIJEM IZDANJU! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

GORI ŠPANIJA!

BOMBA NA IBICI! Evo kako Marina Visković izgleda kada se skine! Pevačica u NIKAD VRELIJEM IZDANJU! (FOTO)

Stars -

Marina Visković, nakon sto je izdala dve pesme koje su osvojile publiku na prvo slušanje, otputovala je na zasluženi odmor!

Marina Visković
foto: Privatna Arhiva

Naime, Viskovićka je otišla sa prijateljima na poznato špansko ostrvo Ibica, gde ostaje nekoliko dana. Sa njom je na Ibicu otišao i poznati estradni frizer Stevan Radivojević, koji je inače Marinin dobar drug.

Kako saznajemo, Marina je na Ibici dobila puno komplimenata na račun svog izgleda od raznih muškaraca, a kako i ne bi kada je liniju dovela do savršenstva.

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Pored toga sto joj je priroda naklonjena, Marina liniju održava i svakodnevnim treningom, a poznato je da se godinama bavi i kik-boksom.

Podsetimo, Marina je nedavno u intervjuu za Kurir istakla da su sve priče o njenim emotivnim partnerima neistinite i da nema potrebu da dečka predstavlja javnosti.

- Ništa od toga nije istina, pa ne može ni da me pogodi. Vrlo sam striktna jer smatram da je intima moja stvar i ne treba publiku da navikavam na te stvari, jer mi je, prvo, nekulturno da se eksponiram sa svojim partnerom, nije sastavni deo mog posla - rekla nam je Marina.

Marina Visković
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:07

Marinu Visković poljubila devojka na nastupu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track