01:17

SLOBA RADANOVIĆ POKRENUO UNOSAN BIZNIS, IMA SAMO DA BROJI PARE! Otkrio da li nastavlja muzičku karijeru SPOMENULA SE I KIJA KOCKAR

karijerni obrt!

SLOBA RADANOVIĆ POKRENUO UNOSAN BIZNIS, IMA SAMO DA BROJI PARE: Otkrio da li nastavlja muzičku karijeru SPOMENULA SE I KIJA KOCKAR

Stars -

Pored toga što se bavi pevanjem, Slobu Radanovića sada možemo videti i u ulozi ugostitelja!

Pevač je, zajedno sa svojim menadžerom Goranom Lečićem, otvorio restoran. Otvaranju su prisustvovale brojne kolege sa estrade koje su ih podržale.

Sloba Radanović, Goran Lečić
foto: Kurir televizija

Za kameru Kurir televizije, Sloba Radanović je otkrio da li će nastaviti da se bavi muzikom ili će se posvetiti u potpunosti restoranu.

- Ulazimo u nešto novo, kumu je to odavno poznato, ja sam se upustio u to samo zato što je i Goran u toj priči. Prolazilo mi je kroz glavu da otvorim svoj restoran, ali nisam nešto preterano razmišljao o tome. Nisam sebe puno video u tome, ali sa pravim ljudima. Neće mi pasti teško vođenje restorana jer imam kuma Gorana, neću zapostaviti nastupe, pevaću kao i sada ali neću zapostaviti ni restoran - rekao je Sloba Radanović za Kurir televiziju.

Sloba Radanović, Goran Lečić
foto: Kurir televizija

Na pitanje da li će možda Kija Kockar imati prilike da nastupa u njihovom restoranu, Slobin kum je odgovorio da će se možda nekada ukazati prilika, trenutno ne.

- Zasad ne, možda nekada - rekao je Slobin kum, Goran Lečić.

Sloba Radanović, Goran Lečić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:42

Sloba Radanović progovorio o prinovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track