MILJANU SAM UPOZNAO U KAZINU, ŠALIO SAM SE DA MI JE DARKO FILIPOVIĆ ROĐAK! Kulićeva i dalje progoni tiktokera, EVO ŠTA SADA RADI!
Foto: Printscreen TikTok, Damir Dervišagić

ne prestaje sa pretnjama

MILJANU SAM UPOZNAO U KAZINU, ŠALIO SAM SE DA MI JE DARKO FILIPOVIĆ ROĐAK! Kulićeva i dalje progoni tiktokera, EVO ŠTA SADA RADI!

Stars -

Miljana Kulić već nedeljama ne prestaje da progoni Filipa Filipovića, mladića koji se našoj redakciji javio krajem juna i koji nam je tada prosledio printskrinove s Tiktoka na kojima se vidi kako ga Miljana uhodi.

Miljana Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Iako se ponadao da će, nakon što su prepiska i preteće audio-poruke koje mu je slala završile u javnosti, prestati da ga uhodi i preti, to ne samo da se nije desilo već je uhođenje sada postalo još učestalije.

Filip za Kurir tvrdi da više ne zna šta da radi kako bi se otkačio od Miljane, a sada nam je ispričao i kako su se upoznali.

Darko Filipovic
foto: Damir Dervišagić

- Miljanu sam sreo u jednom kazinu u kom sam radio na zameni. Kada je čula moje prezime Filipović, kroz šalu sam rekao kako mi je pevač sa istim prezimenom (Darko, prim. aut.) dalji rođak, što je ona, izgleda, ozbiljno shvatila. Odmah je počela da me zasipa komplimentima da sam sladak i da ličim na njega. Zatim su usledila pitanja da li sam zauzet i slično. Dalju prepisku i pretnje znate i sami, to sam već javno objavio - rekao nam je uznemireni Filip.

On dodaje da, otkada je ta priča izašla u javnost, nema mira.

- Otkad sam celu priču objavio na Tiktoku i otkad sam se vama obratio da skrenem pažnju svima da Miljana nije normalna, postala je još gora. Opet preti, piše, zove. Njoj treba pomoć, a ako ovako bude nastavila da se ponaša, biću prinuđen da zatražim zaštitu od nadležnih institucija - završava Filip.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić, Zorana Jevtić

Podsetimo, Filipović nam je nedavno ispričao da ga je bivša rijaliti učesnica bezbroj puta zvala u dva sata iza ponoći, molila ga i preklinjala da joj se javi i slala mu stihove poznatih pesama. A onda mu je i pretila.

- Ološe treba gaziti i zgaziti ih - pretila je Kulićeva Filipu kada je uvidela da on neće komunikaciju s njom jer joj je pre toga napisao da će je blokirati.

Miljana Kulić
foto: Instagram

Kurir.rs/A.Panić

Bonus video:

03:09

IVAN MARINKOVIĆ NIKAD ISKRENIJE O ODNOSU SA ĆERKOM LENOM!: Nismo u kontaktu, mislim da mi zamera što sam bio sa MILJANOM KULIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track