03:29

NIJE NAJGORE IMATI S*KS SA NEKIM KOGA NE VOLIŠ! Ruška Jakić otvoreno o poziciji PREKO KREVETA: Priznala što mnoge žene ne bi

bez zadrške

NIJE NAJGORE IMATI S*KS SA NEKIM KOGA NE VOLIŠ! Ruška Jakić otvoreno o poziciji PREKO KREVETA: Priznala što mnoge žene ne bi

Stars -

Ruška Jakić popularnost je stekla još u bivšoj Jugoslaviji, među prvim je damama sa domaće scene koja je otvoreno govorila o tabu temama, a za sebe često kaže da je bila velika zavodnica i jedna od najpoželjnijih Beograđanki.

Već decenijama na domaćoj javnoj sceni otvoreno govori o stvarima o kojima mnogi ne žele.

Ruška Jakić, Sceniranje
foto: Damir Dervišagić

U emsiji "Sceniranje" na Kurir televiziji sa voditeljkom Vanjom Camović pokrenula je temu devojaka koje preko kreveta dolaze do pozicije.

- Na osnovu svog iskustva mogu samo da kažem da ih žalim. Šta znači bilo ko uspešan, sa mnogo love, meni to nikada nije bila ulaznica za život. I zato danas u svojim ćetrdeserim godinama mogu da kažem da sam zaista srećna žena. Imala sam uspone i velike padove, ali sam imala hrabrost da se sa tim padovima suočim i to neka bude poruka svim mladim devojkama koje vole da iza sebe imaju uspešnog biznismena sa mnogo love - kaže Ruška.

Ruška Jakić, Sceniranje
foto: Damir Dervišagić

- Pokaže se brzo ko je postigao nešto radom, a ko preko kreveta. Preko kreveta se ništa ne postiže. Sa kim god sam bila bilo je samo i jedino iz ljubavi. Tri puta sam se udavala, tri puta se razvodila. Nije teško leći sa nekim koga ne voliš, najgore je probuditi se sa nekim koga ne voliš. Za mene je mnogo erotičnije bio osećaj da će se možda nešto dogoditi, nego buditi se sa strancem u noći - kaže Ruška Jakić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

03:12

RUŠKA ŽESTOKO ISPROZIVALA VODITELJKE Neće neki novokomponovani da mi pričaju kako ću da akcentujem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track