09:22

RUŠKA JAKIĆ ZALJUBLJENA U PUTINA! Ne smeta joj što je niži od nje: Posle prevare trećeg muža MAŠTA O ČETVRTOM

VERUJE U LJUBAV

RUŠKA JAKIĆ ZALJUBLJENA U PUTINA! Ne smeta joj što je niži od nje: Posle prevare trećeg muža MAŠTA O ČETVRTOM

Stars -

Ruška Jakić otkrila je u emsiji "Sceniranje" na Kurir televiziji da je i dalje otvorena za četvrti brak, a nije krila i da gaji simpatije prema Vladimiru Putinu, predsedniku Rusije.

Čuvena voditeljka nije krila da ju je treći muž prevario, ali veru u ljubav do danas nije izgubila.

- Svi znaju da me je treći muž prevario i da sam mu dala 24 sata da izađe iz moje kuće i mog života. Sa njim sam bila u braku 13 godina, najduže. Kada sam se očistila od te prevare pozvala sam ga da popijemo kafu i rekla sam mu da je prema mom detetu bio bolji nego otac. Bio je divan, čovek, a krivica je obostrana, čak i sa moje strane i zato sam mu oprositila. Poljubila sam ga, a on je počeo da plače - kaže Ruška.

Ruška Jakić
foto: Kurir televizija

Ona je javno otkrila da joj se dopada predsednik Rusije Vladimir Putin.

- Ja to javno kažem, zašto da mi se ne dogodi četvrti brak. Pored Ruške Jakić ne može da bude niko, mora da bude moćan muškarac. Ne mora da bude ni mnogo lep, ni mnogo mlad, mora da te ceni i da te voli. Ja sam nekoliko puta već izjavila da je on zaista moćan muškarac - kaže Ruška.

Iako je niži od nje, veoma joj se dopada.

- Mnogi su ga u poslednje vreme potcenili, ali opak je on. Možda je niži rastom od mene, ali je viši u svojoj moći - rekla je Ruška, kojoj je najvažnije da muškarac bude duhovit.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:53

HOĆU DA RAŠIRIM NOGE KAO NATAŠA BEKVALAC, DA SE ISTAKNE DUBINA! Jovana Jeremić u minjaku pokazala kako se ŠIRI, SVE PRŠTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track