BILA SAM U TOJ SITUACIJI, TO JE KARMA! Jovana Jeremić oplela po Maji jer je Aleksandri MAZNULA MUŽA, pa se zapitala JEDNO!
Foto: Zorana Jevtić, Nemanja Nikolić, Ana Paunković

prozivke

BILA SAM U TOJ SITUACIJI, TO JE KARMA! Jovana Jeremić oplela po Maji jer je Aleksandri MAZNULA MUŽA, pa se zapitala JEDNO!

Stars -

Jovana Jeremić segment Jutarnjeg programa posvetila je Maji Marinković i Aleksandri Subotić i njihovoj aferi oko istog čoveka.

Aleksandra Subotić, Maja Marinković
foto: Pink.rs, Printscreen/Instagram

Drama između Maje Marinković koja je otela muža Aleksandri Subotić ne jenjava. Nedugo nakon što je Aleksandra najboljoj prijateljici poručila da je "od prošlog razvoda zaradila 600 evra", a ova joj odgovorila da ne glumi žrtvu "jer se čerečila sa maminim dečkom", teme se dotakla i Jovana.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink

Voditeljka je u studiju ugostila izbačene učesnike Zadruge, s kojima je komentarisala skandalozni snimak iz bazena i pitala:

- Šta će ti muškarac koji vara ženu? Bila sam ja u tim situacijama, ali sam rekla 'druže, razvod, potpis, pečat da vidim i tad može - rekla je prvo kritikujući Mimas koja je bila u vezi sa oženjenim Grujom, pa nastavila:

- Šta se dešava sa Aleksandrom, Maja joj maznula muža? Ona joj čuvala dete, čula sam - pitala je Jovana goste u studiju pa dodala: "Karma. Ona te udari kad se najmanje nadaš, obožavam karmu. Kako li će sad Aleksandra da uzvrati udarac?", pitala se Jovana.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:29

Maji Marinković sve na izvolte, grudi samo što ne puknu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track