02:15

GEJ AFERA TRESE ESTRADU! Vesna Rivas za Kurir TV prokomentarisala ljubav PEVAČA I FRIZERA: Znam ko još VARA ŽENU SA MUŠKARCEM

šokantno

GEJ AFERA TRESE ESTRADU! Vesna Rivas šokirala na Kurir TV: Pevač i frizer NISU JEDINI! Znam ko još VARA ŽENU SA MUŠKARCEM

Stars -

Vesna Rivas bez dlake na jeziku porkomentarisala je dešavanja na domaćoj javnoj sceni.

Nakon što je iznela šokantne detalje o odnosu Miše Grofa i Nikoline Pišek, Vesna Rivas se osvrnula i na gej aferu koja trese srpsku estradu.

Mediji su nedavno pisali da popularni pevač već dugo vara svoju ženu sa frizerom, a kako Vesna kaže to nije nikakva novost.

Vesna Rivas
foto: Kurir televizija

- To nije prisutno samo među pevačima, zadnjih 25 godina imam mnogo prijatelja gej populacije i neretki su slučajevi kada su biseksualni brakovi. Mnogo ih ima iz svih sfera, od vrha pa na dole. To je potpuno normalna stvar - rekla je Vesna i dodala:

- Stiže nam godina u kojoj ćemo raščistiti sa starim načinom života i počinje sfera novog života. Prestaće ono - kad ćeš da se ženiš, kad ćeš da se udaš... - rekla je Vesna Rivas.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track