PIJANA DEVOJKA UPALA NA TONSKU PROBU NAŠE PEVAČICE: Ona nije znala kako da REAGUJE, radnici kluba je SPREČILI da joj PRIĐE (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

HIT

PIJANA DEVOJKA UPALA NA TONSKU PROBU NAŠE PEVAČICE: Ona nije znala kako da REAGUJE, radnici kluba je SPREČILI da joj PRIĐE (VIDEO)

Stars -

Pevačica Lena Čolak doživela je neprijatnu situaciju kada je nepoznata devojka u alkoholisanom stanju krenula ka njoj i pokušala da se popne na binu.

Naime, Lena je objavila je na društvenoj mreži Tik Tok snimak sa nedavne tonske probe na kom se vidi kako devojka pokušava da se popne na binu.

Dok je Lena pevala, vidno pijana devojka pokušala da joj se pridruži, ali su je u tome sprečili radnici kluba.

@lenacolak Tonska proba može da izgleda i ovako ako vam upadne pijana engleskinja. ?? ? #tonskaproba #lenacolaktiktok #lenacolak #manjevina ♬ original sound - Lena Colak

Inače Lena Čolak se već godinama druži sa sestrama Rodić, a nakon spekulacija da Bogdana, Nataša i Bojana nisu u dobrim odnosima, njihova prijateljica je otkrila istinu.

- Šta sa sestrama Rodić? Lažu natpisi. Nema svađe. Ne mogu sestre da se posvađaju. To je sveto i veličanstveno. I kad se nešto desi, pređe se.

Lenu su doveli u vezu sa mlađim sinom Lepe Brene, Viktorom Živojinovićem, koji je nedavno raskinuo sa dugogodišnjom devojkom Sandom Miljaković.

- Molim? Ne znam, ne znam šta mi vidiš po faci?! Ne znam, to su sve laži - negirala je Lena za Kurir.

Lena Čolak
foto: Printscreen/TikTok

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:08

Lena Čolak vredno radi na novim pesmama, ali i SPREMA LEPO IZNENAĐENJE ZA PUBLIKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track