02:29

MILICA PAVLOVIĆ ME NAJVIŠE NERVIRA SA ESTRADE: Vesna Đogani bez dlake na jeziku oplela POGLEDAJTE ŠTA JE SVE REKLA! LETEĆE PERJE

Kontrashow

MILICA PAVLOVIĆ ME NAJVIŠE NERVIRA SA ESTRADE: Vesna Đogani bez dlake na jeziku oplela POGLEDAJTE ŠTA JE SVE REKLA! LETEĆE PERJE

Stars -

U novoj epizodi Kontra show emisije gostovali su Vesna i Đole Đogani zajedno sa Vladanom Savićem iz Magla benda.

Odgovarajući na pitanje voditeljke i autorke emisije Kontrashow-a Jelene Nikolić: Ko te onako "par excellence" nervira na sceni? Da te baš jako nervira da promeniš kanal i da kažeš ne mogu ovu budalaštinu i ovaj idiotizam?

Vesna Đogani
foto: Kurir televizija

- Ja ću reći jedno nepopularno mišljenje. Mene jako iritra, pritom, ništa lično - Milica Pavlović. Ja nju kad vidim, u fazonu sam... sve mi je preterano. Vredna je, radna je, apsolutno sam svesna, ali prosto tu nešto... Kapitam da je isto neko u fazonu isto tako. I ima još jedna - rekla je Vesna i dodala:

Milica Pavlović, Vesna Đogani
foto: Nemanja Nikolić, Kurir Televizija

- Kada ona krene nešto da priča, ja sam u fazonu, ali gde se kupuje to samopouzdanje. Nešto me iritira.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:25

Vesna Đogani i Slađa Delibašić pokazale u kakvim su odnosima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track