NAJVEĆA ŽELJA BILA MI JE DA MI BOG PODARI DRUGO DETE! Trudna Jelena Kostov uživa na letovanju, a evo ko BIRA IME za naslednicu!
Foto: Printscreen/Instagram

OTVORILA DUŠU

NAJVEĆA ŽELJA BILA MI JE DA MI BOG PODARI DRUGO DETE! Trudna Jelena Kostov uživa na letovanju, a evo ko BIRA IME za naslednicu!

Stars -

Pevačica Jelena Kostov poslednje trudničke dane provodi u Grčkoj.

Jelena priča da se posle sina Milije molila Bogu da dobije ćerku. I molbe su joj uslišene.

- Došla sam sa suprugom i sinom na more, rešili smo da malo pobegnemo od gužve i vrućine. Kada se vratimo, moraću da budem u Beogradu zato što u avgustu ulazim u deveti mesec. Osećam se fenomenalno, najveća želja mi je bila da mi Bog podari drugo dete, i to devojčicu. Ta želja će mi se ostvariti! Baš sam srećna, trudim se da uživam u svakom momentu trudnoće - priča Jelena.

Jelena Kostov
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica je tokom prve trudnoće bila aktivna, a sada je rešila da se smiri.

- U prvoj trudnoći sam pevala sve do sedmog meseca, stalno sam putovala i bila aktivna. Snimala sam čak i spot u petom mesecu trudnoće. A kad sam drugi put zatrudnela, otkazala sam sve nastupe. Sada mi prija mir... Imam promene raspoloženja, ali to je normalno za svaku trudnicu. Previše sam emotivna, ali se trudim da ne opterećujem ljude oko sebe - priča Jelena i dodaje da jedva čeka porođaj:

- Ne plašim se porođaja, za razliku od prvog puta. Tada sam čitala i slušala razna iskustva žena koje su se porodile, a sada znam da je to nešto najlepše. Jedva čekam trenutak da ugledam svoju devojčicu! Spisak imena za nju je svaki dan sve veći, ali će na kraju sin Milija izabrati ime za sestru.

Jelena Kostov
foto: Printscreen/Instagram

Pevačica bi volela da se ne zaustavi na drugom detetu:

- Volela bih da imam još dece! Uloga majke je i najlepša i najteža u životu, divim se ljudima koji imaju mnogo dece. Živimo u teškom vremenu, dete treba izvesti na pravi put. Nadam se da ću uspeti u tome!

Jelena Kostov
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

00:13

Anastasija snimila Cecu u domu na Dedinju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track