ŽENA DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA RETKO JE U JAVNOM SVETU: Sada zajedno slave, a evo kako Dunja izgleda i koliko je Boske VOLI! FOTO
Foto: Dragana Udovičić

DUGO SU U BRAKU

ŽENA DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA RETKO JE U JAVNOM SVETU: Sada zajedno slave, a evo kako Dunja izgleda i koliko je Boske VOLI! FOTO

Stars -

Dragana Stojkovića Bosanca, tokom sezone, redovno gledamo u "Zvezdama Granda" kao člana žirija, a u estradne vode zakazila je i njegova ćerka Džidža koja gradi uspešnu karijeru.

Njegovu suprugu Dunju i sina Aleksandra nemamo često prilike da vidimo u javnosti, međutim danas je ova porodica imala važan datum za slavlje što je on objavio na svom Instagramu.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Printscreen/Instagram

- Na ručku sa porodicom, a našem Aci srećan rođendan - napisao je u opisu porodične fotografije.

Još jedan stori objavila je i Džidža koja je sa posebnom radošću istakla da slave. U komentarima ispod nizale su se čestitke kao i pohvale za divan porodični prizor.

Iako su proveli više od polovine svog života zajedno, njegova supruga se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti.

- Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti - rekao je Stojković svojevremeno.

Saša Popović, Dragan Stojković Bosanac
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

03:29

DŽIDŽA POSTALA REPERKA! Nakon duže pauze, odlučila se na PREOKRET U KARIJERI, a evo šta je Bosanac rekao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track