LETEĆE PERJE Nakon priča da je Subotićka MOLILA Pecu da joj se vrati i da je on sa Majom hteo AVANTURU, Marinkovićka donela ODLUKU
Foto: Printscreen/Instagram

šok

LETEĆE PERJE Nakon priča da je Subotićka MOLILA Pecu da joj se vrati i da je on sa Majom hteo AVANTURU, Marinkovićka donela ODLUKU

Stars -

Nakon što su domaći mediji pisali da u odnosu Maje Marinković i Predraga Pece Raspopovića ne svetaju ruže, kao i da je Aleksandra Subotić brže-bolje doletela u Budvu, dok se Marinkovićeva nakratko vratila u Beograd, bivša zadrugarka se ovim povodom oglasila i stavila tačku na razne spekulacije.

Naime, u medijima je osvanula vest da je Aleksandra "banula" kod Raspopovića, dok je Maja nakratko boravila u Beogradu zbog rođendana svoje najbolje drugarice, Tijane Ajfon, te je tako iskoristila priliku da se ponovo približi svom suprugu i pokuša da izglade odnose, ali, kako pišu mediji, ni pored "lupanja na vrata" i "vrištanja", Peca nije hteo ni da čuje za to svoju bivšu ljubav.

Maja Marinković
foto: Printscreen/Instagram

Tim povodom oglasila se i Maja koji je prokomentarisala čitavi skandal za Pink.rs.

- To je čista glupost, ne verujem u te laži. Ja sam svesna da nije mene, niko ništa ne bi ni čitao jer jedna je Maja Marinković. Toliko, šaljem im tople pozdrave iz Crne Gore (smeh) - poručila je bivša zadrugarka zlim jezicima, pa dodala:

- Više ne komentarišem našu vezu, nama je lepo i to je sve što mogu da kažem. Ja sam svesna da smo mi toliko interesantni, ali više od mene nema komentara na ovu temu - zaključila je Maja Marinković.

Maja Marinković, Aleksandra Subotić, Peca Raspopović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

01:22

Maja Marinković najveselija na rođendanu Tijane Ajfon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track