CVETA LJUBAV! Jovana Jeremić uhvaćena sa DEČKOM, priča da sa njim NIJE U LJUBAVI, a evo u kakvoj pozi smo ih UHVATILI! (FOTO)
Foto: Kurir, ATA images

Golupčići

CVETA LJUBAV! Jovana Jeremić uhvaćena sa DEČKOM, priča da sa njim NIJE U LJUBAVI, a evo u kakvoj pozi smo ih UHVATILI! (FOTO)

Stars -

Jovana Jeremić tvrdi da joj je novi dečko Nenad Sanković, s kojim se nedavno pojavila na festivalu u Vrnjačkoj Banji i s kojim je putovala u Španiju, samo prijatelj, ali istina je izgleda malo drugačija.

Naime, paparaco Kurira, koji se zadesio na jednom bazenu u okolini Beograda, uslikao je voditeljku vikend jutarnjeg programa televizije Pink s partnerom i njenom ćerkom.

Njih troje se nisu odvajali, što pokazuju i fotografije iz bazena u kojem su se kupali zagrljeni. Da su bliski i da to ne kriju, kao i da su srećni i da uživaju u zajednički provedenom vremenu, potvrdio je i naš sagovornik, koji je sve vreme bio na istom mestu.

Jovana Jeremić
foto: Kurir

- Čim je stigla na bazen, odmah sam je spazio. Sve troje su zajedno ušli, a on je držao devojčicu za ruku. Vidi se da ga malena obožava. Delovali su srećno, non-stop su bili nasmejani i radosni. Jedva su čekali da uđu u vodu. Bilo je još nekoliko javnih ličnosti tada na bazenu, ali Jovana se trudila da bude primećena. Ležaljke su im bile baš prekoputa moje supruge - priča izvor Kurira.

Jovana Jeremić
foto: Kurir

I na paparaco fotografijama se vidi kako Jovana grli i ljubi svog partnera. I dalje ostaje nejasno zbog čega na sve načine pokušava da u javnosti predstavi da su njih dvoje prijatelji koji su se upoznali pre sedam godina, a zajedno odlaze na putovanja i razmenjuju nežnosti na javnom mestu.

Novi Dečko, Dečko, Bazen, Vrnjacka Banja, ćerka, Jovana Jeremić
foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs/Stefan Božović

Bonus video:

01:30:47

SCENIRANJE 17.07.2022. IVAN GAVRILOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track