02:46

Sara Reljić progovorila o svom novoj pesmi i spotu sa eksplicitnim scenama: OVO JE POSVEĆENO NJEMU?!

kurir tv

PEVAČICA SE SNIMALA POTPUNO GOLA! Sara Reljić u eksplicitnom izdanju, GOLE GRUDI NA IZVOLTE! Pesma posvećena njemu?!

Stars -

Mlada pevačica Sara Reljić gostovala je u Pulsu Srbije na Kurir televiziji gde se dotakla svoje nove pesme "Pusti me" u čijem spotu je imala neke eksplicitne delove.

Pevačica je navela da je to njena pesma koju je davno napisala posle izgubljene ljubavi.

- Nismo bili u vezi, već u čudnom odnosu gde sam ja shvatila da je meni tu više stalo. Kada sam to shvatila rekla sam sebi pa nećemo tako. Moj savet je da ne pristajete na manje od onoga što zaslužujete ili od onoga što vaša porodica misli da zaslužujete. - Uvek sam ponosna, ali kada je ljubav u pitanju znam i da spustim loptu. Kod mene je sve ili ništa - rekla je pevačica.

Sara Reljić
foto: Kurir televizija

Voditeljku Milicu Marković je interesovalo da li ta osoba kome je posvetila pesmu može da se pronađe u njoj. Pevačica se nasmejala i navela da stvarno ne bi volela da se on pronađe u pesmi.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

OVAKO IZGLEDA ŽENA KOJA NA SEBI IMA 10.000 €! Didi Džej za Kurir TV raspametila NEMAM NIKAKVU KONKURENCIJU NA BALKANU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track