PROŠLA JE KROZ BURNE RAZVODE, SAD VOLI 35 GODINE MLAĐEG: Verica Rakočević otkrila zašto su propali svi njeni BRAKOVI!
Foto: Stefan Stojanović MONDO

iskrena

PROŠLA JE KROZ BURNE RAZVODE, SAD VOLI 35 GODINE MLAĐEG: Verica Rakočević otkrila zašto su propali svi njeni BRAKOVI!

Stars -

Modna kreatorka Verica Rakočević je u srećnom braku već nekoliko godina, ali ranije je prošla kroz nekoliko burnih razvoda.

Modna kreatorka je pričala o svojim brakovima. Ona smatra da je upravo ona odgovorna što je došlo do razlaza u njenim vezama.

„Od rođenja sam avanturista, monotoniju i jednoličnost nikada nisam podnosila. Verovatno me je takav karakter i koštao propalih brakova, ali to sam ja“, ispričala je Verica.

Kreatorka je zbog uspeha koji je postigla mnogo puta bila na meti negativnih komenatara, a tim povodom je rekla:

"Sreća je najveći uspeh, samo što ljudi imaju različitu percepciju sreće. Šta se prašta u Srbiji ili ne prestalo je da me interesuje, bavim se lepšim i pametnijim stvarima."

Verica pored mode sreću nalazi u slikanju i pisanju.

"Da nisam dizajner, bila bih pisac. Volela ih i da znam da slikam, možda i znam, ali sam toliko posvećena ovom poslu da nisam nalazila prostor i vreme da pokušam. Imam snažan osećaj da bi duboke emocije koje retko ko zna umela da iskažem kičicom", rekla je za "Story".

Podsetimo, Verica Rakočević iza sebe ima tri braka, a sa kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem, koji je 35 godina mlađi, venčala se 2013. godine.

Verica Rakočević
foto: Dragana Udovičić

kurir.rs

Bonus video:

09:40

ŽENE LAŽNO OPTUŽUJU MUŠKARCE ZA NASILJE! Verica Rakočević šokirala: Osuđivaće me, ALI LIČNO ZNAM PRIMERE, nevini leže u zatvoru!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track