OVAKO SU SE UPOZNALI JELENA I ZORAN MARJANOVIĆ: Došla je u studio i više se nisu razdvojili, prvi put je išla na more sa njim
Foto: Ana Paunković, privatna arhiva

LJUBAVNA PRIČA SE ZAVRŠILA TRAGIČNO

OVAKO SU SE UPOZNALI JELENA I ZORAN MARJANOVIĆ: Došla je u studio i više se nisu razdvojili, prvi put je išla na more sa njim

Stars -

Zoran Marjanović osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva svoje supruge Jelene Marjanović.

Marjanović je iz zatvora poručio da se i dalje drži i da će na sve moguće načine da pokuša da dokaže svoju nevinost.

Zoran Marjanović, Zorica Mitrović, Jelena Marjanović
foto: Stefan Stojanović MONDO, Nenad Kostić

Jednom prilikom je Zoran otvorio dušu i ispričao kako su se njegova supruga i on upoznali. Njih dvoje su u braku proveli više od 5 godina.

"Jelena i ja smo zajedno od 2002. ili 2003. godine, a u braku smo nešto više od pet godina. U muzičkom studiju smo se upoznali, ona je došla da radimo aranžmane, pesme za njen novi projekat, bila je izuzetno talentovan pevač. To je bila ljubav na prvi pogled", rekao je Zoran 2017. godine.

Jelena Marjanović, Zoran Marjanović
foto: Privatna Arhiva

On je tada rekao kako ga je Jelena osvojila svojim plemenitom ličnošću i skromnošću.

"Jelena me je osvojila svojom čistotom, emocijama, time što je bila nesebična. Kada se Jana rodila, često mi je govorila: "Ja sam kao tvoje treće dete". Zato što je ona bila detinjasta, ja sam je negovao, čuvao, pazio, usmeravao, jer sam pet godina stariji od nje. Moj sin Uroš je nju kao majku prihvatio. Jelena nije pravila nikakvu razliku između njega i Jane. Uroš uči za kuvara. On kad ustane, ona mu pegla uniformu kada ide na praksu. Radovala se svakom njegovom uspehu, svemu. Jednostavno, ta njena emocija nije mogla da se prikrije nikako i to su svi mogli da vide", rekao je Zoran tad.

Zoran Marjanović
foto: Zorana Jevtić

"Oboje smo skromni, bez preteranih ambicija, ne pridajemo važnost materijalnom svetu. Vezani smo za porodicu, za kuću. Vrlo malo smo izlazili, samo kada su njeni nastupi. Bukvalno u svemu smo bili zajedno. Reći ću vam i ovo. Išli smo zajedno na more, dva puta. Ona nikada pre toga nije bila na moru", pričao je Marjanović nekad.

"Uvek je pitanje zašto se loše stvari dešavaju dobrim ljudima, i obrnuto. Ja sa njenom slikom spavam i ona je sa mnom ovde. Bili smo veoma vezani. Čak i kada spavamo, a ona oseti da sam ja na drugoj stani, ona se u snu okreće i privije se uz mene", kroz suze je pričao Zoran.

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović Krsmanović
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

TVOJU MAMU JE UBIO ZLIKOVAC! ŠOK VIDEO ZORANA MARJANOVIĆA: Ovako je ćerki Jani objasnio da je Jelena Marjanović UBIJENA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja