00:47

ZAVUKLA RUKU U GRUDI I IZVUKLA... Voditelj doživeo pravi ŠOK kad je video šta je Vendi uradila MAKSIMALNA PROVOKACIJA!

kurir tv

ZAVUKLA RUKU U GRUDI I IZVUKLA... Vanja Bulić doživeo pravi ŠOK kad je video šta je Vendi uradila MAKSIMALNA PROVOKACIJA! (VIDEO)

Stars -

Novinar Vanja Bulić dotakao se njegove bivše emisije "Crni biseri" u kojoj je bio voditelj, ali i gostovanja Vesna Vukelić Vendi gde mu je ona na njegove provokacije iz grudi izvukla ružu.

Vanja Bulić se najpre osvrnuo na to kad je prvi put video Vendi, ali i na koji način joj je pomogao da izgradi karijeru.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Kurir televizija

- Ona je jedno veselo stvorenje. To je bilo 1991. godine kada je pokrenut časopis Zam i emisija Zam. Vesna je zbog svojih lepršavih grudi uradila jedan spot. Ja sam tada napravio jedan mali tekstić o njoj više iz šale. Eto kako kod ozbiljnog humoriste pređe u nešto drugo. To je video Minimaks i pozvao je Vesnu i njene drugarice. Mnogi su se ljutili što dolaze kod njega, ali znali su svi ako nisi bio kod njega nisi bio uračunat u estradu. Tu je počela njena karijera - rekao je Bulić.

On se potom i setio emisije "Biseri" gde je uz njegove provokacije da je Vendi smanjila grudi, ona iz grudi izvukla ružu.

Vesna Vukelić Vendi
foto: Printscreen/ Youtube

- Ja sam radio jednu emisiju "Biseri". Uvek sam govorio gostima kako ću ih provocirati. Vendi sam rekao da ću u emisji reći kako je smanjila grudi. Ona je rekla dobro, videćeš šta ću ja da ti pripremim. U emisiji sam rekao ostali povećavaju, a ti smanjuješ otkud to. Ona se tu začudila, udarila driker na majci i otvorio se dekolte. Stavila ruku u majcu i izvadila ružu i rekla ovo je za tebe. To mi je ostalo za sva vremena u sećanju - rekao je Bulić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:42

VENDI SA 5 GODINA UPOZNALA VRHOVNU VEŠTICU! Za Kurir TV otkrila: Astralno se projektuje i odlazi bilo gde TO JE RAZUMEO SAMO TESLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track