BOŠKO JANKOVIĆ NUNA BEBU I JEDE SENDVIČ NA AERODROMU! Hit fotke iz Španije, evo kako bivši fudbaler sad izgleda! PAPARACO
Foto: Zorana Jevtić, Kurir

ekskluzivno

BOŠKO JANKOVIĆ NUNA BEBU I JEDE SENDVIČ NA AERODROMU! Hit fotke iz Španije, evo kako bivši fudbaler sad izgleda! PAPARACO

Stars -

Boško Janković je u martu ove godine dobio treće dete s novom emotivnom partnerkom Jovanom, s kojom je stupio u vezu nakon razvoda od supruge Dijane posle 11 godina braka.

Boško Janković
foto: Zorana Jevtić

Bivšeg fudbalera Crvene zvezde i reprezentativca Srbije naš paparaco fotografisao je s Jovanom i njihovom bebom na aerodromu u Palma de Majorki, kada su se vraćali iz Španije za Beograd. Da je Boško, koji se već duže vreme ne pojavljuje u medijima, požrtvovan otac, vidi se i na fotografijama koje smo snimili.

Boško Janković
foto: Kurir

Naime, Janković sve vreme svoje najmlađe dete nije ispuštao iz ruke, pa tako ni dok je jeo sendvič. Njemu nije smetalo što su mnogi putnici shvatili ko je on, pa se ponašao skroz opušteno, kao sav normalan svet.

Kako je let malo kasnio, vreme je proveo u razgovoru s partnerkom, a pored njih troje, društvo im je pravio i njihov kućni ljubimac, koji je s vremena na vreme lajao i privlačio pažnju putnika.

1 / 9 Foto: Kurir

Boško i njegova izabranica su sedeli u ekonomskoj klasi, a nakon sletanja na beogradski aerodrom i prolaska pasoške kontrole uputili su se ka izlazu, gde su nakon dugog čekanja uzeli taksi i uputili se ka centru grada.

Boško Janković
foto: Kurir

Podsetimo, pored deteta s Jovanom, iz braka s bivšom suprugom Dijanom nekadašnji fudbaler ima dvoje dece.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/A.Panić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track