CAKANA NA PATIKE SPISKALA 1.100 $ KOJE NIKAD NIJE OBULA Pevačica otkrila koliko novca troši na garderobu, sebi može sve da PRIUŠTI
Foto: Kurir

garderoba

CAKANA NA PATIKE SPISKALA 1.100 $ KOJE NIKAD NIJE OBULA Pevačica otkrila koliko novca troši na garderobu, sebi može sve da PRIUŠTI

Stars -

Dragica Radosavljević, poznatija pod umetničkim imenom Cakana, tokom cele svoje karijere važi za nekog ko je uvek doteran i skockan od glave do pete.

Ona je uvek vodila računa o svom izgledu, kako na scenskom, tako i na privatnom planu.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Marina Lopičić

Pevačica je otkrila da ne troši previše novca za pojavljivanje na sceni, ali kada joj se svidi neki komad garderobe, detalj, ona je spremna da izdvoji poprilično veću svotu novca.

Nedavno je otkrila da ima jednu neobičnu stvar u svom domu.

- Sama se stilizujem. Posle toliko godina karijere, bavljenja javnim poslom imam dovoljno novca da mogu sebi da priuštim i neki mnogo skuplji komad garderobe. Ne mora to uvek da bude firmirano, ne patim za Luj Vitonom, Zarom, Dolče i Gabanom i nekim markama, ali uvek mogu da sebi priuštim dobru cipelu i lepo odelo ili haljinu, da se elegantno obučem - rekla je pevačica za Grand Online i dodala da nikada nije imala komplekse kada je reč o firmiranim stvarima.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir televizija

- Nikada mi se nije dešavalo da za scenu kupim skupocene stvari da bih se par puta pojavila na televiziji, par puta u nečemu što je pareno plaćeno, to nikako. Pre ću da puknem puno para za neki komad garderobe koji mogu da nosim svakodnevno - priznala je ona, pa otkrila da ipak postoje i komadiza koje bi dala brdo novca.

Na kraju intervjua Cakana je otkrila na šta je to neobično potrošila puno novca.

- Kupila sam nedavno Balensiaga patike u Njujorku, za šta sam izdvojila 1.100 dolara i pitala sam se zašto mi je ovo trebalo. Toliko su teške, da sam se pitala da li ću ih ikada obući. Naravno, završile su kod moje unuke - rekla je Cakana.

Dragica Radosavljević Cakana
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/Grand Online

Bonus video:

01:55

NIŠTA ME VIŠE NE VUČE KA KOSOVU! Cakana otvorila dušu: Sve je sada drugačije dole

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track