00:26

Marko Rokvić postaje tata drugi put

sreća

RADOSNE VESTI IZ KUĆE ROKVIĆA Marko Rokvić postaje tata drugi put, mama otkrila pol bebe, a reakcije PORODICE su URNEBESNE

Stars -

Sin Marinka Rokvića, Marko Rokvić saznao je pol bebe, a sa suprugom Sarom Rokvić je na Instagram profilu podelio sa pratiocima da će se drugi put ostvariti kao roditelji.

Sara je u opisu video snimka u kom su prikazali kako su saznali za pol, objasnila i napisala da im se napokon ostvarila želja, koju su dugo želeli, a to je da dobiju devojčicu.

Marko Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

- Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima - započela je Sara.

- Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takodje sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama.

Marko Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

- Ceo video je dugačak, privatan, prepun svega, gužve, vike, smeha, suza, radosti, boja, konfeta, nedostajanja, šarenila, zagrljaja i poljubaca, ali smo isekli kratke isečke naše ljubavi, i reakcije našeg Nidže @nikolarokvic i naše prabake Milke (u roze garderobi) jer smo se danima smejali, ali u kojima je toliko ljubavi i sreće zbog nas, jer dovoljno je reći - porodica - napisala je Sara.

kurir.rs

Bonus video:

02:11

NIKOLA ROKVIĆ DOVEO SVE DO SUZA POTRESNIM GOVOROM NA SAHRANI OCA MARINKA: Unuk Despot ti je obećao da će naći lek protiv smrti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track