ONA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH SRPKINJA: Udala se za osnivača Gugla, osvojila je HOLIVUD, a svi je znamo kao BIVŠU Modelsicu!
Foto: Printskrin/Jutjub

BILA JE GLAVNA MODELSICA!

ONA JE JEDNA OD NAJBOGATIJIH SRPKINJA: Udala se za osnivača Gugla, osvojila je HOLIVUD, a svi je znamo kao BIVŠU Modelsicu!

Stars -

Ivana Berendika je nekadašnja članica grupe "Models", a 2005. godine je napravila prekretnicu u životu. Ona je bila veoma uspečna i kao pevalica i kao model.

Ivana je 1999. napustila "Models", a ponudu da radi u inostranstvu voljno prihvatila. Kako se ostvarila na svakom polju, bivša modelsica je očito bila spremna da joj se i na emotivnom planu dogodi bajka. To se i ostvarilo, kada je upoznala Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača "Gugla", za koga se 2005. godine i udala.

Ivana Berendika
foto: Pirtnscreen

- Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim - govorila je svojevremeno Ivana Berendika za medije o svom dve decenije starijem suprugu.

Ivana Berendika
foto: Pritnscreen

Oni su se venčali na Bahamima, a ceremonije je bila u "Ocean Club-u" , u kome su brojne svetske zvezde izgovorile sudbonosno "da".

Na venčanju je Ivana izgledala bajkovito, a od tada, pa do danas, ona živi život iz snova. Ljubav sa Tomasom krunisana je blizancima Zoi Mej i Kai Nikolom, a njena karijera takođe raste uzlaznom putanjom.

Podsetimo, ona je 2014. pokrenula liniju nakita, koji do danas dizajnira, a dame koje nose njen nakit su Megan Markl, Kajli Džener, Niki Minaž i mnoge druge.

Kurir.rs

Bonus video:

Bonus video:

02:46

NAKON SUKOBA ANE NIKOLIĆ I MILICE PAVLOVIĆ OGLASILA SE TEA TAIROVIĆ! Otkrila koji VELIKI HIT na estradi je NJOJ prvo bio PONUĐEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track