01:07

Zlatan zaboravio Nadu Topčagić veseli se uz Cecu na jahti

zna da uživa

JUTRO NADE TOPČAGIĆ SE VIŠE NE PEVA Zlatan Ibrahimović napravio na LUKS jahti lumperaj, Sardinijom GRMEO ovaj Cecin hit (VIDEO)

Stars -

Zlatan Ibrahimović, osim što je fudbaler broj jedan je i veseljak, poznat je i po tome što voli da zapeva i zaigra, naročito uz hit Nade Topčagic “Jutro je”, koja je odjeknula na San Remu.

Međutim, sportista je repertoar po svemu sudeći promenio. Naime, fudbaler trenutno letuje u Italiji, a na njegovoj jahti, koja je usidrena na Sardiniji, grmi Ceca Raznatović. Uz pevačicin hit "Sviće dan”, Ibrahimović đuska sa prijateljima, u prilog čemu svedoči video koji nam je dostavio biznismen Aleksandar Kos, koji takođe letuje na ovom ekskluizivnom mestu.

On je sa prijateljima bio na večeri i spazio je čuvenog Ibru kako se u vreloj letnjoj noći veseli uz hitove balkanske zvezde. Video je postavio na svom Instagtamu i ustupio našoj redakciji. I ostali turisti koji su se zadesili tu bili su oduševljeni kada su videli Zatana na jahti. On se nije krio već je seo tako da svako može da ga spazi.

01:07

Zlatan zaboravio Nadu Topčagić veseli se uz Cecu na jahti

kurir.rs

Bonus video:

20:37

Ceca Ražnatović intervju sa kandidatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track