RELJA POPOVIĆ PRVI PUT O BRAKU S ĆERKOM VESNE ZMIJANAC U jednoj rečenici otkrio sve o Nikoliji, evo šta se dešava u njihova 4 ZIDA
Foto: Nemanja Nikolić

iskreno

RELJA POPOVIĆ PRVI PUT O BRAKU S ĆERKOM VESNE ZMIJANAC U jednoj rečenici otkrio sve o Nikoliji, evo šta se dešava u njihova 4 ZIDA

Stars -

Poznati reper Relja Popović godinama uživa u ljubavi sa nevenčanom suprugom Nikolijom Jovanović sa kojom ima dve ćerkice Reu i Hanu, a tek sada je otkrio kakav odnos imaju njih dvoje na sceni a kakav u njihova četiri zida, i najavljuje da će se ozbiljnije posvetiti glumačkoj karijeri.

Da li je teško deliti binu sa emotivnim partnerom?

- Ne, jer sam na sceni sa nekim koga volim. Srećan sam što imam priliku za to. Zajedno smo nastupali na jednom festivalu i bilo je baš lepo. Mi se zaista odlično razumemo. Nikolija i ja se nikada nismo posvađali. Možda baš zato što se bavimo istim poslom!

Nikolija Jovanović, Relja Popović
foto: Printscreen/Instagram

Ko od vas dvoje kasni na probe i nastupe?

- Oboje smo profesionalni, tako da ne kasnimo ni ona ni ja.

Imate li tremu pred nastup na Mjuzik vik festivalu u Beogradu?

- Imam. Uzbuđen sam jer treba da pevam u svom gradu, pred svojim ljudima. Osećam odgovornost da opravdam očekivanja i uzvratim ljubav koju mi publika nesebično pruža više od decenije.

Imate li neke rituale pred nastup?

- Ne, samo volim tišinu. Trudim se da se isključim koliko god je moguće i fokusiram se na to da nastup odradim najbolje što mogu.

Osim što se bavite pevanjem, vama je i gluma u srcu. Kako je bilo na snimanju serije "Besa"?

- Izuzetno sam ponosan na taj projekat. Na snimanju je uvek bila odlična energija. Ništa nije teško kada radite sa profesionalcima.

Razmišljate li o inostranoj karijeri, poput Miloša Bikovića, koji je zvezda u Rusiji?

- Ne, jer sam trenutno fokusiran na pevanje. Ali voleo bih da se u budućnosti više bavim glumom, zato što su to moje dve najveće ljubavi. Snimio sam film "Videoteka" Luke Bursaća, jedva čekam da izađe.

Sa Teodorom Džehverović radili ste na projektu IDJ šou. Planirate li duet sa njom?

- Nismo pričali o tome. Teodoru veoma cenim zbog toga što je sama gradila svoj put. Treba da bude ponosna na sebe zbog uspeha koji je postigla.

Teodora Džehverović
foto: ATA Images

Da li biste bili član žirija "Zvezde Granda"?

- Ne znam, ali podržavam muzička takmičenja u kojima je fokus na kandidatima. Prihvatio sam da učestvujem u IDJ šouu kao član žirija jer sam želeo da pomognem mladim ljudima koji su na početku karijere. Znam kako je kada nema ko da ti pomogne zato što sam prošao kroz to. Hteo sam da ih poštedim puta kojim sam išao, a koji je bio teži.

kurir.rs/informer

Bonus video:

09:46

RELJA POPOVIĆ ODUŠEVIO SRBIJU! O njegovoj novoj ulozi svi pričaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track